1. Vaše ime IRL Matija
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona GMT+2
4. Prosjek online po danu 4-8h
5. Vaš Discord matija_boss1
6. Vaše ingame ime Yuma Hinkenfraud
7. Vaš ID 85096
Dodatne informacije
1. Lider za… Marabunta Grande.
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1. Iskustvo
Posjedujem dovoljno iskustva u radu kriminalnih organizacija i razumijem kako treba voditi tim ljudi. Znam donositi odgovorne odluke, održavati red i rješavati probleme na smiren i pravedan način.
2. Aktivnost i organizacija
Vrlo sam aktivan i spreman posvetiti vrijeme organizaciji. Redovito bih organizirao aktivnosti, okupljanja i zadatke kako bi svi članovi bili uključeni i kako bi organizacija napredovala.
3. Odgovornost i timski rad
Želim izgraditi organizaciju u kojoj će vladati disciplina, međusobno poštovanje i dobra komunikacija. Smatram da dobar lider treba biti primjer svojim članovima i uvijek biti spreman pomoći.
3. Vaši savjeti za poboljšanje razine organizacije
3. Savjeti za poboljšanje organizacije: Uveo bih više zajedničkih aktivnosti, bolju komunikaciju među članovima i pravedan sustav napredovanja.
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona GMT+2
4. Prosjek online po danu 4-8h
5. Vaš Discord matija_boss1
6. Vaše ingame ime Yuma Hinkenfraud
7. Vaš ID 85096
Dodatne informacije
1. Lider za… Marabunta Grande.
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1. Iskustvo
Posjedujem dovoljno iskustva u radu kriminalnih organizacija i razumijem kako treba voditi tim ljudi. Znam donositi odgovorne odluke, održavati red i rješavati probleme na smiren i pravedan način.
2. Aktivnost i organizacija
Vrlo sam aktivan i spreman posvetiti vrijeme organizaciji. Redovito bih organizirao aktivnosti, okupljanja i zadatke kako bi svi članovi bili uključeni i kako bi organizacija napredovala.
3. Odgovornost i timski rad
Želim izgraditi organizaciju u kojoj će vladati disciplina, međusobno poštovanje i dobra komunikacija. Smatram da dobar lider treba biti primjer svojim članovima i uvijek biti spreman pomoći.
3. Vaši savjeti za poboljšanje razine organizacije
- Uvesti redovite sastanke kako bi svi članovi bili upoznati s planovima i pravilima organizacije.
- Posvetiti više pažnje obuci novih članova kako bi se što brže uklopili u rad organizacije.
- Organizirati više zajedničkih aktivnosti kako bi se ojačalo povjerenje i suradnja među članovima.
- Uvesti sustav nagrađivanja najaktivnijih i najodgovornijih članova kako bi svi imali dodatnu motivaciju.
- Održavati disciplinu i poštovanje među članovima te brzo rješavati eventualne nesuglasice.
3. Savjeti za poboljšanje organizacije: Uveo bih više zajedničkih aktivnosti, bolju komunikaciju među članovima i pravedan sustav napredovanja.