1. Vaše ime IRL marko
2. Vaše godine 16
3. Vremenska zona GMT+2
4. Prosjek online po danu 10-15h
5. Vaš Discord maki998900
6. Vaše ingame ime Maki Gorgiev
7. Vaš ID 68127
Dodatne informacije
1. Lider za.... Marabunta Grande.
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1. Iskustvo
bio sam u dovoljno kriminalnih organizacija te znam voditi tim jel u svakoj organizaciji sam imao priliku vodit akcije te znam kako postupati pod bilo kojom situacijom
2. Aktivnost i organizacija
puno sam aktivan i spreman sam dat sve svoje vrijeme organizaciji. Redovito bih bio aktivan i radio aktivnost, i dao bi sve od sebe da svi clanovi budu zadovoljni te radili sve bez greske
3. Odgovornost i timski rad
zelim napravit organizaciju takvu da svaki clan postuje međusobno i ja kao lider im trebam bit primjer i uvjek im pomoc ali uvjek mora vladati disciplina ali tu i tamo se skupiti i druziti kao prava organizacija jel povezanost lidera i clanova je jako bitna
3. Vaši savjeti za poboljšanje razine organizacije
Rankovi:
1. cistacica
2. mladci
3. Ulicar
4. Bandit
5. Diler
6. Grafiti team
7. Grafiti team leader
8. glava
9. Turfer
10. gangster
11. brat
12. zamenik
13. Gazda
2. Vaše godine 16
3. Vremenska zona GMT+2
4. Prosjek online po danu 10-15h
5. Vaš Discord maki998900
6. Vaše ingame ime Maki Gorgiev
7. Vaš ID 68127
Dodatne informacije
1. Lider za.... Marabunta Grande.
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1. Iskustvo
bio sam u dovoljno kriminalnih organizacija te znam voditi tim jel u svakoj organizaciji sam imao priliku vodit akcije te znam kako postupati pod bilo kojom situacijom
2. Aktivnost i organizacija
puno sam aktivan i spreman sam dat sve svoje vrijeme organizaciji. Redovito bih bio aktivan i radio aktivnost, i dao bi sve od sebe da svi clanovi budu zadovoljni te radili sve bez greske
3. Odgovornost i timski rad
zelim napravit organizaciju takvu da svaki clan postuje međusobno i ja kao lider im trebam bit primjer i uvjek im pomoc ali uvjek mora vladati disciplina ali tu i tamo se skupiti i druziti kao prava organizacija jel povezanost lidera i clanova je jako bitna
3. Vaši savjeti za poboljšanje razine organizacije
- redoviti sastanci kako bi clanovi bili upoznati sa rasporedom akcija i cjele organizacije
- nauciti novie clanove kako organizacija funkcionira i da si svi trebaju međusobno pomagat
- Organizirati više aktivnosti kako bi se clanovi bolje upoznali i spiateljili
- uvjek kad god neko nesto dobro napravi se treba nagradit te se dobija dodatna nova motivacija i sticanje znanja.
- Održavati disciplinu i poštovanje među članovima te si pomagati i druziti se i biti tu jedni za druge
Rankovi:
1. cistacica
2. mladci
3. Ulicar
4. Bandit
5. Diler
6. Grafiti team
7. Grafiti team leader
8. glava
9. Turfer
10. gangster
11. brat