1. Vaše ime u RL: Vuk
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosječna aktivnost na dan: 3H-12H
5. Vaš Diskord: vuk_pupi
6. Vaše Ingame ime: Vuk Verceti
7. Vaš ID: 83038
.
Dodatne informacije
1. Lider za Marabunta Grande Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1. Istorija
-Marabunta Grande Gang nema bas sjajnu istoriju. Bio sam u tom gang-u vise puta moje iskustvo je bilo okej. Ja se nadam ako uzmem ovaj Gang da ce zablistati i da cu napraviti najsvetlijim ikada.
2.2. Želja za uspehom
-Nakon par mojih pisanih aplikacija za lidere i nakon mojih intervjua sam odlucio das napisem ovu aplikaciju i da se predstavim u najboljem svetlu.
2.3. Iskustvo
-Moje iskustvo u crime organizacijama je bas veliko bio sam vise puta HC i par puta zamenik. Volim crime organizacije. Mislim da me to cini savrsenim liderom ove organizacije.
3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1. Ispitivanje prilikom ulaska u organizaciju i kriterijum
- Svaki igrac koji bi se zeleo prikljuciti stvaranjem istorije Marabunte bi bio ispitan od strane mene ako sam tu ili mojih zamenika ili drugih HC.
Kriterijumi za ulazak u Marabunta Grande Gang:
1. Minimalno 5 IC god.
2. Minimalno 13 OOC god.
3. Poznavanje osnovnih pravila grada.
4. Maksimalna ozbiljnost.
3.2. Poboljšanje Roleplay-a
- Danasnji RolePlay u crime organizacijama se svodi na talackim situacijama. Imao bih troje svojih ljudi koji bi bili zaduzeni da vode talacke. Bilo bih osnovno sta se uzima i koliko se uzima.
3.3. Svi kao jedan!
-Jos dok sam bio clan Marabunta Grande Gang-a kada sam vodio akcije sam pokusavao maksimalno da okupim sve crime organizacije u neciji HQ da se tu opremimo i krenemo da rasturimo State.
3.4. Sastanci
- U ovo sam ubedjen, da se prave sastanci tri puta nedeljno. Da bih se napravio podsticaj da se nekrse pravila servera. Ovo bih svi napravili zato sto se u crime organizacijama najvise deru na radio i nerviraju sve na akcijama. I da dodam HC sastanke isto 3 puta nedeljno.
3.5. Posvećivanje grafitima
-Dok sam bio clan Marabunta Grande Gang-a bila je posvecenost grafitima ali ne velika za grafite bi imao odredjene rankove koji bi ih farbali da bi sto vise napredovali.
3.6. Komunikacija
- Svaka organizacija zahteva dobru komunikaciju spozamunjevanje na radio HC bi bio zaduzen da vodi akciju. Takodje bi on drzo glavnu rec na radiu. Psovanje bi bilo strogo kaznjavano ili suspend ili otkaz ako je teza vrsta.
3.7. Rank sistem
15. Leader
14. C.O Leader
13. Under Deputy Leader
12. Anbasador
11.Burazer
10. O.G
9. Turfer
8. Grafity Team Leader
7. Grafity Man
6. Grafity Boy
5. Gheto Veteran
4. Drug Lord
3. Drug Dealer
2. In Training
1. Newbie
3.8. Rankup sistem
- Jos jedna stvar pocetan rank bi bio 2 i sa tim rankom bi se moglo: Pretrazivati, uzeti taoca pod misku, krasti novac.
1. Na svakih 5 grafita rank se povecava.
2. Na svakoj akciji se po zelji dobija rank ili bonus.
3. Najjaktivniji dobija bonus ili rankup.
- Taj sistem bi se ponavljao do 6. ranka, gde bi sve nakon toga bilo po zasluzi sa aktivnošću i doprinetom Roleplay-u.
3.9. Bonusi za sve!
- Svestan sam da svako zeli bonus. Tako sam i ja hteo pa se bonusi po zasluzi dobijaju.
1. 24/7 $ 20.000 ( po taocu )
2. GS $ 20.000 ( po taocu )
3. Talacka situacija $ 15.000 ( po taocu )
4. FZ Raid $ 30.000
Ovo su bili bonusi za akcije, a ovo su za aktivnost
1. Po grafitu $ 4.000
2. Po kill na turfu sa dokazom $ 1.000
3. NG Kamion: 40.000
4. Parashut Tajna Radnja: 15.000
5. Po pozvanom prijatelju: 15.000 ( Na svakih deset pozvanih dajem 150.000 )
SVIM OSTALIM KANDIDATIMA SRECNO Vuk Verceti !!!!
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosječna aktivnost na dan: 3H-12H
5. Vaš Diskord: vuk_pupi
6. Vaše Ingame ime: Vuk Verceti
7. Vaš ID: 83038
.
Dodatne informacije
1. Lider za Marabunta Grande Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1. Istorija
-Marabunta Grande Gang nema bas sjajnu istoriju. Bio sam u tom gang-u vise puta moje iskustvo je bilo okej. Ja se nadam ako uzmem ovaj Gang da ce zablistati i da cu napraviti najsvetlijim ikada.
2.2. Želja za uspehom
-Nakon par mojih pisanih aplikacija za lidere i nakon mojih intervjua sam odlucio das napisem ovu aplikaciju i da se predstavim u najboljem svetlu.
2.3. Iskustvo
-Moje iskustvo u crime organizacijama je bas veliko bio sam vise puta HC i par puta zamenik. Volim crime organizacije. Mislim da me to cini savrsenim liderom ove organizacije.
3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1. Ispitivanje prilikom ulaska u organizaciju i kriterijum
- Svaki igrac koji bi se zeleo prikljuciti stvaranjem istorije Marabunte bi bio ispitan od strane mene ako sam tu ili mojih zamenika ili drugih HC.
Kriterijumi za ulazak u Marabunta Grande Gang:
1. Minimalno 5 IC god.
2. Minimalno 13 OOC god.
3. Poznavanje osnovnih pravila grada.
4. Maksimalna ozbiljnost.
3.2. Poboljšanje Roleplay-a
- Danasnji RolePlay u crime organizacijama se svodi na talackim situacijama. Imao bih troje svojih ljudi koji bi bili zaduzeni da vode talacke. Bilo bih osnovno sta se uzima i koliko se uzima.
3.3. Svi kao jedan!
-Jos dok sam bio clan Marabunta Grande Gang-a kada sam vodio akcije sam pokusavao maksimalno da okupim sve crime organizacije u neciji HQ da se tu opremimo i krenemo da rasturimo State.
3.4. Sastanci
- U ovo sam ubedjen, da se prave sastanci tri puta nedeljno. Da bih se napravio podsticaj da se nekrse pravila servera. Ovo bih svi napravili zato sto se u crime organizacijama najvise deru na radio i nerviraju sve na akcijama. I da dodam HC sastanke isto 3 puta nedeljno.
3.5. Posvećivanje grafitima
-Dok sam bio clan Marabunta Grande Gang-a bila je posvecenost grafitima ali ne velika za grafite bi imao odredjene rankove koji bi ih farbali da bi sto vise napredovali.
3.6. Komunikacija
- Svaka organizacija zahteva dobru komunikaciju spozamunjevanje na radio HC bi bio zaduzen da vodi akciju. Takodje bi on drzo glavnu rec na radiu. Psovanje bi bilo strogo kaznjavano ili suspend ili otkaz ako je teza vrsta.
3.7. Rank sistem
15. Leader
14. C.O Leader
13. Under Deputy Leader
12. Anbasador
11.Burazer
10. O.G
9. Turfer
8. Grafity Team Leader
7. Grafity Man
6. Grafity Boy
5. Gheto Veteran
4. Drug Lord
3. Drug Dealer
2. In Training
1. Newbie
3.8. Rankup sistem
- Jos jedna stvar pocetan rank bi bio 2 i sa tim rankom bi se moglo: Pretrazivati, uzeti taoca pod misku, krasti novac.
1. Na svakih 5 grafita rank se povecava.
2. Na svakoj akciji se po zelji dobija rank ili bonus.
3. Najjaktivniji dobija bonus ili rankup.
- Taj sistem bi se ponavljao do 6. ranka, gde bi sve nakon toga bilo po zasluzi sa aktivnošću i doprinetom Roleplay-u.
3.9. Bonusi za sve!
- Svestan sam da svako zeli bonus. Tako sam i ja hteo pa se bonusi po zasluzi dobijaju.
1. 24/7 $ 20.000 ( po taocu )
2. GS $ 20.000 ( po taocu )
3. Talacka situacija $ 15.000 ( po taocu )
4. FZ Raid $ 30.000
Ovo su bili bonusi za akcije, a ovo su za aktivnost
1. Po grafitu $ 4.000
2. Po kill na turfu sa dokazom $ 1.000
3. NG Kamion: 40.000
4. Parashut Tajna Radnja: 15.000
5. Po pozvanom prijatelju: 15.000 ( Na svakih deset pozvanih dajem 150.000 )
SVIM OSTALIM KANDIDATIMA SRECNO Vuk Verceti !!!!