Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Lider za Los Santos Police Department | Andrej Broken

Andrej Broken

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Andrej
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6h+
5. Vaš Diskord: tvojakeva_23
6. Vaše Ingame ime: Andrej Broken
7. Vaš ID: 87391

Dodatne informacije:

1. Lider za: Los Santos Police Department (LSPD)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1. Posto sam relativno nov igrac(igram nekih 3-4 meseca) vrlo brzo sam skapirao stvari i usao u state u ovom poslednjem lspd sam bio hc kao u par org zelim postati lider iz razloga sto smatram da ova organizacija moze dostici vrlo velike rezultate samnom kao nacelnikom i mojim High Command timom .

2.2. Drugi razloga zasto zelim postati lider jeste sto bih bio vrlo aktivan i mogao da donosim odluke okupljam ljude resavam kriminal sa njima i pomazem im ukoliko nesto ne znaju iskreno ne zelim biti lider kome ce clanovi i High Commanda resavati 100% posla nego zelim da i ja ucestvujem u tome koliko i oni.

2.3. I treci razlog je to sto necu biti samo za svoju org tu uvek cu izaci u susret drugim organizacija kada im je potrebna pomoc moje ljudstvo ce u bilo kojoj situaciji biti spremno da pomogne kolegama iz ostalih STATE organizacija,i naravno potrudicu se da i kada nama zatreba pomoc da ostale organizacije budu tu za nas.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

3.1.Postovanje kolega ce biti uvek prisutno svaki clan LSPDA ce morati postovati svog kolegu ma bilo koji rank bio,ukoliko nastupi nepostovanje clan ce biti kaznjen rankom susspend koji ce imati 2 do 3 dana.

3.2.Postojace 2 do 3 jedinice u koje ce clanovi moci da udju svaka jedinica ce imati svoj posao i na discordu ce imati svoj poseban kanal,na vrhu tih jedinica ce biti vrlo iskusni ljudi koji ce znati sta da rade sa njihovim clanovima,naravno svaka jedinica ce imati svoje obicne i specijalne uniforme.

3.3. High Comamand tim ce biti zasnovan od vrlo iskusnih ljudi krenimo od pocetnog ranka pa do samog zamenika, rankovi ce se deliti na osnovu koliko je osoba radila napredovala a ne na lepe oci ukoliko ja primetim da je osoba veci rank nego sto zasluzuje dobice rank down zajedno sa osobom koja joj je dala taj rank.

3.4. LSPD ce imati razne ackije i treninge da bi bili spremni na bilo sta radicemo treninge u National Guard sa njihovim clanovima i naravno sa clanovima drugih STATE organizacija,treninzi ce se odvijati na mestima gde su STATE eventi uobicajno,naravno na svaku akciju ce ici svo ljudstvo LSPDA da pomognu kolegama makar bilo njih 4.

3.5.Iskusniji oficiri ce drzati obuke novim clanovi dok ne shvate kako se obavlja posao u LSPD,tim postupkom ce biti lakse i njima i nama da roleplayamo.

3.6.Clanovi ce morati redovno da popunjavaju patrol log na discordu postojace par ljudi koji ce ih pregledati i beleziti sta ko radi,clanovi ce u te patrol logove slati sledece:
1.Hapsenja
2.Bilo koja vrsta akcija
3.Treninzi
4.Paljenje i gasenje kamerice
5.i sve sto budu radili

4. Kriterijumi organizacije:

Minimum 14 godina OOC (Out of Character)
Minimum 6 godina IC (In Character)
Perfektno poznavanje serverskih pravila
Obavezno koriscenje i poznavanje programa za snimanje (bodycam)
Bez tetovaza na sakama licu
Maksimalno postovanje prema kolegama i gradjanima

5. Rankovi:
1 Tek Zaposljen
2 Suspend 24h
3 Suspend 48h
4 Na odmoru
5 Cistacica
6 Na obuci
7 Kadet
8 Pripravnik
9 Slep Sluzba