igrac ID: 5030 iz familije grgeci je danas dobio ban za Cheats zahtevam da se skine neformalna organizacija ovoj familiji ispod dostavlja dokaz.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pa sta to onda znaci da ti kao lider podrzavas citere i pustas ih u fam? vec 2 covek au roku od 5 dana su ti dobila za cheats i to znaci onda da ti podrzavas njih?Rejected - Zahtev za skidanje neformalne | Grgeci
Bice odbijeno kao i ovo ti sto ne znas da se neformalna ne skida ako dobije za cheat van eventa . (Pecamo ribe al ne po ulici)
1. los si 2. porodica ne moze dobiti skidanje neformalne ako igrac nije citovao u koristi familije tj. kada mi dobijamo novac ili nesto sto nama ide u koristpa sta to onda znaci da ti kao lider podrzavas citere i pustas ih u fam? vec 2 covek au roku od 5 dana su ti dobila za cheats i to znaci onda da ti podrzavas njih?
i ti si mi takodje smesan. ne mesaj se u tudja posla zato sto sam ti vec reko gore kada se neformalna skida. mozda trazis zahtev za skidanje zato sto ne mozes 3 meseca da uzmes neformalnu sa svojim famom, JADNOigrac ID: 5030 iz familije grgeci je danas dobio ban za Cheats zahtevam da se skine neformalna organizacija ovoj familiji ispod dostavlja dokaz.
ako ima cheat i dobije za cheat u tvojoj familiji a igrao je pre 20 minuta informal oces da mi kazes da nije koristio cit na tom informalu glup si trebam vam zabrnaniti da imate neformalnu1. los si 2. porodica ne moze dobiti skidanje neformalne ako igrac nije citovao u koristi familije tj. kada mi dobijamo novac ili nesto sto nama ide u korist
i ti citujes + evade-as pa ti niko nista ne kaze tako da nemoj da places po mnogo.ako ima cheat i dobije za cheat u tvojoj familiji a igrao je pre 20 minuta informal oces da mi kazes da nije koristio cit na tom informalu glup si trebam vam zabrnaniti da imate neformalnui