Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Zahtev za skidanje neformalne organizacije | Grgeci

Status
Not open for further replies.
Your ID
86398
Players nickname
Peja Morbid
Suspect ID
5030
Date of violation
Jul 28, 2026
Time of violation
0000
Proofs
https://imgur.com/a/vLeCfk8

EdwardPardon

Player
Player
pa sta to onda znaci da ti kao lider podrzavas citere i pustas ih u fam? vec 2 covek au roku od 5 dana su ti dobila za cheats i to znaci onda da ti podrzavas njih?
1. los si 2. porodica ne moze dobiti skidanje neformalne ako igrac nije citovao u koristi familije tj. kada mi dobijamo novac ili nesto sto nama ide u korist

EdwardPardon

Player
Player
igrac ID: 5030 iz familije grgeci je danas dobio ban za Cheats zahtevam da se skine neformalna organizacija ovoj familiji ispod dostavlja dokaz.
i ti si mi takodje smesan. ne mesaj se u tudja posla zato sto sam ti vec reko gore kada se neformalna skida. mozda trazis zahtev za skidanje zato sto ne mozes 3 meseca da uzmes neformalnu sa svojim famom, JADNO

Stephan Zinner

Player
Player
1. los si 2. porodica ne moze dobiti skidanje neformalne ako igrac nije citovao u koristi familije tj. kada mi dobijamo novac ili nesto sto nama ide u korist
ako ima cheat i dobije za cheat u tvojoj familiji a igrao je pre 20 minuta informal oces da mi kazes da nije koristio cit na tom informalu glup si trebam vam zabrnaniti da imate neformalnu

EdwardPardon

Player
Player
ako ima cheat i dobije za cheat u tvojoj familiji a igrao je pre 20 minuta informal oces da mi kazes da nije koristio cit na tom informalu glup si trebam vam zabrnaniti da imate neformalnui
i ti citujes + evade-as pa ti niko nista ne kaze tako da nemoj da places po mnogo.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom