Pozdrav , igrac pod imenom Dilpara Leggero , ima admin komande koje su bile na pc checku , uglavnom skoro sve, koje je on delio ljudima . ovaj snimak cu proslediti aldinu u dm posto ne zelim da ga ovde postam iz razloga sto bi bilo sirenje Admin infa ,
DISCORD: pajavfx
Molicu iskljucivo Aldina da pregleda ovu zalbu i dm kako bi on mogao da banuje igraca posto ce jedan od dokaza za zalbu biti kod njega u DM.
Idemo dalje , ( 73562 ) pise u dm igracima kako ce kupiti poznati cheat s*ript.g* , na ovog igraca imamo dosta pov requesta ali ni jednom nije otisao na ,,PC CHECK,, kako bi uspostavili da ima cheat.
Takodje isti dokaz poslat Aldinu Verstappenu u DM
Evo pova gde pise da ce uzeti cheat :
Sada idemo na G.P 1.7 , on je on jednom imao na sebi Addidas Pantalone , Bele Kezzy sa crnom linijom i jos mnogo stvari,
taj prebacaj se desio ove godine 06.2026 tacan datum ne znam ali znam da je igrac u tom mesecu prekrsio to pravilo.
Id sa tim likom koji je prekrsio cu staviti cim saznam ( 1 dan max ) .
Takodje da nadodam da je ovaj igrac imao interakcije sa likom koji je dobio ban za cheatas , pa cak i napravio montazu s njim iako je znao da cituje id od lika 92276 a evo i montaze gde se vidi Dilparim id i gde je montaza izbacena na njegovom profilu.
Evo njihove motnaze
streamable.com
A evo i pova u slucaju da obrise montazu
S postovanjem
- Paja Angel
DISCORD: pajavfx
Molicu iskljucivo Aldina da pregleda ovu zalbu i dm kako bi on mogao da banuje igraca posto ce jedan od dokaza za zalbu biti kod njega u DM.
Idemo dalje , ( 73562 ) pise u dm igracima kako ce kupiti poznati cheat s*ript.g* , na ovog igraca imamo dosta pov requesta ali ni jednom nije otisao na ,,PC CHECK,, kako bi uspostavili da ima cheat.
Takodje isti dokaz poslat Aldinu Verstappenu u DM
Evo pova gde pise da ce uzeti cheat :
Sada idemo na G.P 1.7 , on je on jednom imao na sebi Addidas Pantalone , Bele Kezzy sa crnom linijom i jos mnogo stvari,
taj prebacaj se desio ove godine 06.2026 tacan datum ne znam ali znam da je igrac u tom mesecu prekrsio to pravilo.
Id sa tim likom koji je prekrsio cu staviti cim saznam ( 1 dan max ) .
Takodje da nadodam da je ovaj igrac imao interakcije sa likom koji je dobio ban za cheatas , pa cak i napravio montazu s njim iako je znao da cituje id od lika 92276 a evo i montaze gde se vidi Dilparim id i gde je montaza izbacena na njegovom profilu.
Watch Desktop 2026.08.01 - 20.50.44.16 | Streamable
Watch "Desktop 2026.08.01 - 20.50.44.16" on Streamable.
S postovanjem
- Paja Angel
Last edited: