By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sta slusa moj bratskace brat sa autoputa sa radiom i odma posle toga radi kill, banajte ovog nevaljalog momka. nek pregleda neki iskusan admin.
skace brat sa autoputa sa radiom i odma posle toga radi kill, banajte ovog nevaljalog momka. nek pregleda neki iskusan admin.
gde se tu vidi moj id da bi ja dostavio pov? evo na ovoj zalbi sam ja trazio pov od lika koji se hilao na bind ali se nije video id i admin je odbio Rejected - pov req | 0000Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtjevam POV sa eventa od ID 60001
Imate rok 18 sati
vidi se da brat je opucao sa revolverom i nakon 0.2 sekunde izaso kill na killfeeduali kako tefo kako on zna koji je njegov id i ovo ne mozes uzeti kao zalbu
a sta ako je ta osoba koja je skocila sa autoputa omasila na primer, da se video moj id onda okej dostavio pov bez ikakvog problema ali ovde nema nikakvih dokaza da sam to javidi se da brat je opucao sa revolverom i nakon 0.2 sekunde izaso kill na killfeedu
pa sta ima ti da ga kacis koji kurac ako nije ubio tebe, ako oce meo da ga kaci okacice ga i tjtvidi se da brat je opucao sa revolverom i nakon 0.2 sekunde izaso kill na killfeedu