Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
60001
Players nickname
Mili_Anunnaku
Administrators nickname
Tefo_Verstappen
Date
Aug 4, 2026
Time
00:00
Proofs
http://gta5grand.com/forum/threads/1403354/

Mili Rubiroza

Player
Player
Evo zalbe Reviewed - BA | 60001, ovaj lik me je kacio za BA iako se moj ID ne vidi apsolutno nigde a Tefo je odlucio da i dalje treba da dostavim pov sa opravdanjem da se vidi moje ime desno na kill feedu iako sam ja u trenutku kad sam ubio Mea mogo biti bilo gde na mapi, na isti ovaj nacin kad sam ja u ovoj zalbi Rejected - pov req | 0000 kacio lika jer se hilao na bind Dukat je odbio jer se nije video ID iako je on isto pravio kilove i pucao na moje oci, hvala na citanju

Mili Rubiroza

Player
Player
na zalbi koji si ti okacio nije bilo moguce traziti pov jer se nigde ne vidi id tog lika admin ne zna kome da trazi pov a ovde se vidi kako skaces i ubijas lika i zato ti admin trazi pov od eventa da bi potvrdio da li si to ti ili ne.
moze da me pov requesta neko koga sam ubio i ja cu bez problema dostaviti ceo pov eventa ali mislim da na osnovu ovog pova ne moze

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ne moras dostavljat POV obzirom da je bez razloga trazen
POV je snimljen na taj nacin da se ne vidi ID igraca , takodje nije validno dokaza da je kill log koji se pojavio on , administratoru je skrenuta paznja

Status
Not open for further replies.
Top Bottom