Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Zalba na odluku administratora | Mina Morell

Status
Not open for further replies.
Your ID
3538
Players nickname
Lukas_Youkai
Administrators nickname
Mina_Morell
Date
Oct 19, 2022
Time
19:38
Proofs
https://i.postimg.cc/j2R0bpKv/Primer-1.png

Siya Ashe

Player
Player
Postovanje,

02/10/2022 sam kontaktirao Minu da je pitam kakva je procedura oko prebacivanje lidera s' obzirom da se menjao kurator neformalne kao sto znate i da su se neke stvari izmenile, dobio sam informaciju da je samo potrebno popuniti formular kao sto mozete videti na slici br. 1:

Primer-1.png

16/10/2022 dobijem obavestenje od strane mine da ce nam biti skinuta neformalna zato sto Travis_Castro nije postavio isto ovo na forumu?

U prilogu prilazem sledeci dokaz:

qiRlYnZ.png

Kao sto mozete videti na prilozenom administrator Mina Morell potvrdjuje da je u redu ovo sto je Travis poslao i da ce resiti pre nego da 8h kasnije posalje link da se popuni forum u vezi promene lidera. Zasto meni kada sam prebacivao Travisu nije receno da je to neophodno? Da je tada meni rekla mi bismo to ispostovali, Travis nije znao da je u obavezi da postavi na forumu a tog dana kasnije nije vise ulazio na discord da bi nas Mina sutra dan obavestila da nam se skida neformalna, ljubazno sam se javio i pokusao da objasnim situaciju da je Travis razumeo da je sve u redu iz razloga sto je Mina napisala da ce resiti (niko nije mogao da predpostavi da ce 8h kasnije da posalje link da se dopuni - trebala je da kaze odmah kada je napisala da ce resiti).

Smatram da je prestrogo donesena odluka od strane Mine da nam skine neformalnu iz razloga sto smo mi porodica koja postuje pravila i nemamo nikakve kazne da kazemo da nasi clanovi krse konstantno pravila, aktivni smo na eventima pogotovo na informalima, ovo je cist nesporazum dve strane i iz tog razloga pisem ovu zalbu kako bi nam se status neformalne organizacije vratio.

Hvala na paznji.

S' postovanjem,

Lukas Youkai

Ivkezz

Player
Player
Pozdrav, Postavite novu aplikaciju + nakon prekršaja je prošlo 2 dana. Unesite točne podatke itd I ubuduće samo LIDER Porodice se treba javiti a ne netko drugi​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom