Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
47752
Players nickname
Mike Toretto
Administrators nickname
Tarci Karamelo
Date
Apr 17, 2025
Time
13:21PM
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/999916/ i https://youtu.be/XUPYsEi_bPw

Vin Turbo

Player
Player
Admin je doneo nepravilnu odluku gde se vidi na snimku kako smo mi uradili CL ali se ne vidi kako je došlo do toga (jer smo dobili kaznu za izbegavanje RP situacije, hapšenja, gde se ni ne vidi kako je došlo do te RP Situacije jer početak te situacije ne postoji u ovom POV-u), isto tako se vidi da su igrači (6671 + 8464) pucali bez IC razloga na lice u vozilu Corvette D10, rekli su samo broj 5 i odmah su krenuli da pucaju (što bi odmah trebalo biti GP 6.15) ne znam zašto Admin nije odreagovao pravedno da kazni i njih jer se na početku vidi da je GP 6.15 prekršen od strane ta dva lica, jer igrač u autu nije zapucao na njih, nego su prvo oni bez IC razloga, admin nije reagovao u skladu i treba biti pravedan prema svima.

Ponavljam, na snimku se vidi situacija da su pucali bez adekvatnog brojanja niti IC razloga (RP Razloga) da uopšte pucaju, nema početka situacije.

Pogrešna odluka, ne vidi se razlog niti početak RP situacije. Želim da se nama ukinu ove kazne i želim da Admin bude kažnjen i ovi igrači koje je on pokrivao i koji su prekršili GP 6.15 a nisu kažnjeni.

Zahtevam da se igrači kazne isto kao i admin, ako se ne budu kaznili obratiću se Muji i Abrahamu.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Prihvaceno

Posto je greska takva da se ovo ne moze rjesiti bez duzeg POV-a a ja duzi POV sada nemam mogucnost da trazim , vama ce ovaj put kazne biti skinute a adminu ce biti skrenuta paznja na gresku sto nije zahtjevao POV cjele situacije da vidi kako je doslo do toga da GOV zaustavlja ljude na sred ulice , broji im , puca na njih isl​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom