Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
19661
Players nickname
Kevin Fox
Administrators nickname
Deda Goxx
Date
Apr 18, 2025
Time
3:57
Proofs
xxx

Kevin Odd

Grand ❤️‍🔥
Player
Postovana Administracijo, nikad nisam nesto hteo da se zalim ninakoga niti sam u tom fazonu, ali admin Deda Goxx kojeg sam zvao na spec i prethodno da vidi Club Chat jer je jedan igrac pre prekrsio GP 3.2 no on mi odgovara ako imate pov okacite na forum a to je njemu 3 minuta posla a i da mu je 10 sati posla on je sam izabrao da bude admin i da radi svoj posao a ne da prikuplja sebi poene tako sto ce otkaciti igraca i stvara vise posla i igracu i njemu... a situaciju za spec kada sam ga zvao on je rekao da li je jos potrebno? Kao sto sam rekao ako je moguce da mu neko skrene paznju i da vidi sta mi je jos pisao . Hvala unapred. Uzivajte!

P.S nije zalba nego skretanje paznje!

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Mi pored Club Chata imamo jos dosta obaveza kada smo IG , dok vi prijavite dok admin preuzme vas tiket taj Chat lagano moze da ode i onda Admin nema dokaz da kazni , samim time jedini nacin da se onda kazni neko ko je prekrsio GP3.2 jeste da admin vas zamoli ako imate dokaz da okacite​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom