Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
51499
Players nickname
Toni Vercetti
Administrators nickname
Teo Crni
Date
Apr 18, 2025
Time
17:44
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1000523/

Toni Vercetti

Dani prolaze, ja tebe često sjetim se....
Server Administrator
Poštovanje, evo pišem drugi put žalbu u vezi kazne koju sam dobio, na proslom dokazu ste mi rekli da sam dao informaciju vezanu za IC putem discorda, to uopce nije istina jer to nije moj glas. Evo dostavljam drugu zalbu koju sam kacio u nedjelju di se zapravo cuje moj glas: Approved - FAIL RP I 57421

A evo zalba na kojoj sam dobio taj MG gdje uopce nije moj glas : Approved - P.Z.Z 1.1 I 65457

Po cemu ste zakljucili da je "nemam pancira više" receno u vezi trenutne situacije ?

Znam da nisam prekršio ništa i zato vas još jednom molim da mi skinete kaznu !

Toni Vercetti

Dani prolaze, ja tebe često sjetim se....
Server Administrator
P.S. Rekli ste da imate sumnju da je pov editovan ili da je napravljeno da ne cujete discord voice na samom povu. Ako je potrebno uploadati cu vam taj isti video od 20 minuta trajanja da vidite da ništa nije editovano i da snimam sve slojeve! Samo recite kome ga trebam poslati na discord pošto nebi objavljivao javno jer ima privatnih informacija u njemu.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Prihvaceno

Ovaj put skinuta kazna , sledeci put mute uradi na discordu tokom RP-a kako mi ne bi morali da pretpostavljamo ciji je glas hvala​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom