Approved - CL | 67906
SVE U POV-u. Lice je kako se može videti u Povu imalo balaclavu. Trebali smo da udemo u rp ali je on uradio CL
gta5grand.com
Approved - GP 6.2 | 57962
Approved - GP 3.2 | 67906
Approved - CL I 67906
Approved - G.P.3.1.+Ponasanje|57142
U povu se sve vidi igrac kaze da sam ,,debil,, plus sto kaze ,,boli me ku***,, 10 puta.Nadam se da ce se ovo sankcionisati i da ce igarac dobiti kaznu.Hvala u napred Draga administracijo.
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 Fear rp | 64600 67906
Lik iz org me ubija ovaj drugi lik se ne boj za svoj zivot i nakon sto mu je odbijano on sedi u naseg hq iako sam ga ja pucao zelim da se obojca najstoze kazne
gta5grand.com
Approved - PG | 67906
u povu se vidi kako igrac krade gotovinu i pretrazuje dok sam okrenut licem prema njemu
gta5grand.com
Approved - G.P.3.1+G.P.3.2 + P.Z.Z.1.1|54616
U povu se sve vidi ubijaju me bez razloga i na kraju dok sam mrtav pricaju ,,Who is your dady,, sto na engleskom znaci ,,Ko je tvoj tata,,.Nadam se da ce se ova zalba svesti na pravi nacin i da ce igrac dobiti kaznu.I igrac mi govori da sam ,,Peder,,
gta5grand.com
Approved - FailRP|53544
U povu se sve vidi nije covek ni procitao prava ,te mi odbija advokata,zahtevam njegov pov da vidim kako me hapsi.
gta5grand.com
Approved - Mass Rulebreak / Nepoznata Organizacija
sve u povu rade MG,MK,PZZ 1.1 i to vise od njih 5 zahtevam warn za celu org.
gta5grand.com
Approved - CL | 67906
SVE U POV-u. Lice je kako se može videti u Povu imalo balaclavu. Trebali smo da udemo u rp ali je on uradio CL
gta5grand.com
Approved - GP 6.15 | 54652
Brojao je 5,4,3 i nije zavrsio , vratili smo se do njega i krenuli nazad de nas je momak u belom autu udarao i onda nas je id
gta5grand.com
Approved - G.P.6.15 CR FailRP | 5742166521 70926
U povu se vidi sledece.Igrac pod id-em je izbrojao 5 4 i krenuo da puca.Dalje igrac pod id-em 66521 me namerno lupa da bi se slupao i skrenuo sa puta.Igrac pod id-em 70926 postavlja spike ispod auto samim tim krsi pravilo FailRP. ZASTEVAM DA SE SVAKI OFFTOPIC KAZNI. TAKODJE DA VLADA DOBIJE SAMAR.
gta5grand.com
IGRAC SVAKODNEVNO BEJTA I UNISTAVA SVIMA RP. AKO GA SPECATE TOKOM DANA VIDECETE SAMI
JOS IMA BRDA ING KAZNI.
SVAKI OFF TOP DA SE KAZNI!!!
Last edited: