Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Pogrešno donesena odluka I Anes Salamaca

Status
Not open for further replies.
Your ID
23807
Players nickname
Bojke Palicca
Administrators nickname
Anes Salamaca
Date
Apr 18, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1000691/

B0jke

Veteran
Leader of unofficial org
Od kad je dozvoljeno da se prica na radio sa oruzjem? Normalno bi trebalo bit samo da se moze pricat sa revolverom dok igrac ima Licnu biografiju. I kako me igrač nije vezao kad se vidi da stoji iza mene i dok trubim dizu mu se ruke gdje se vidi revolver i u lijevom gornjem kutu pise samo jedna osoba da je vezana i gdje se vidi da ne mogu trcat iz razloga sto sam vezan?

B0jke

Veteran
Leader of unofficial org
Od kad je dozvoljeno da se prica na radio sa oruzjem? Normalno bi trebalo bit samo da se moze pricat sa revolverom dok igrac ima Licnu biografiju. I kako me igrač nije vezao kad se vidi da stoji iza mene i dok trubim dizu mu se ruke gdje se vidi revolver i u lijevom gornjem kutu pise samo jedna osoba da je vezana i gdje se vidi da ne mogu trcat iz razloga sto sam vezan?
Approved - PG I id: 55104, 60739 ovdje je admin prihvatio zalbu pa sad jeli doslo do mjenjanja pravil ili je jedan od admina u krivu

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Prihvaceno

ID 16356 dobit ce kaznu za PG , vezivanje sa oruzjem
Na radio moze da se prica sa svim oruzjem osim LMG ili Sniper admin tu nije pogrjesio
Adminu paznja skrenuta
Vasa kazna ostaje jer format zalbe nije ispravan za provjeru vase kazne​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom