Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Vandal_Maximus

Player
Player
Ime: Vlada Sada
Pol: Muški
Starost: 24 godina
Rasa: Bela
Nacionalnost: Balkanac
Mesto rođenja: Los Santos
Otac: Marjan Sada
Majka: Tamara Sada
Težina: 100KG
Visina: 189CM
Boja očiju: Kafena
Boja kose: Crna
Tetovaže: Ruke, grudi i noge
Prednosti: Dobar pucač, snalažljiv, lukav, vrhunski vozač
Slabosti: Kratak fitilj, tanki živci

Životna priča:​

Rođen sam kao Vlada Sada u srcu Los Santosa, u naselju koje nikada nije spavalo – ni danju, ni noću. Odrastao sam u sredini gde se poštovanje ne kupuje – ono se osvaja metkom, šakama ili pameću. Moj otac Marjan bio je državni službenik koji me učio časti i redu, dok je majka Tamara bila stub kuće, žena koja je davala sve za porodicu iako je svet oko nas bio haotičan.

Sa samo 6 godina, postao sam svedok obračuna dve bande. Taj trenutak promenio je moj život. Od tog dana, znao sam da ne želim biti samo još jedno ime na spisku žrtava. Počeo sam trenirati – telo, um i ruke za oružje. Moj cilj? Da se uzdignem iznad sistema koji nas je svakodnevno gušio.

Sa 17 godina, pridružio sam se SAHP (San Andreas Highway Patrol). Ubrzo sam, zahvaljujući disciplini i posvećenosti, dogurao do kapetana stanice. Hapsio sam najopasnije kriminalce, grad me poznavao, a kolege me poštovale. Kasnije sam prešao u unutrašnju kontrolu, a zatim i u Tajnu službu, rešavajući najveće slučajeve u istoriji agencije. Do 22. godine, nosio sam titulu jednog od najcenjenijih agenata u državi.

Ali onda... istina.
Iza kulisa sistema koji sam služio nalazili su se isti oni koje sam pokušavao zaustaviti – korumpirani političari, prljavi policajci, tajkuni koji vuku konce. Moje srce, koje je gorilo za pravdu, počelo je da vene.

U tom mraku pronašao sam svetlo – ljude koji žive po principima "Robin Hood-a". Kradu od bogatih kriminalaca i vraćaju narodu ono što im je oteto. Pridružio sam im se. Naša braća nije povezivala krv, već ideologija, vera u bolje sutra i borba za one koji nemaju glas.

Danas, Vlada Sada je ime koje uliva nadu siromašnima i strah moćnima. I ovo je tek početak.

Ishodi:​

1. Vlada može da radi sve jednom rukom (pretrazuje, izleci, skupja sa poda)
  2. Vlada može voziti off-road sa vozila do 60 km/h.
  3. Vlada može da bude bahat i bezobrazan.
  4. Vlada može da poseduje, prodaje i kupuje ilegalno oružje.
  5. Vlada može da ide 1v2 radi visokom nivou obučenosti i snalažljivosti s oružjem.

Last edited by a moderator:

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaćeno.
Pazite na pravilo PG - 60km/h
Pazite na P.D 1.6

U slucaju kršenja server pravila ili neaktivnosti biografija se povlači.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom