Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected

kamatajakuzi

Player
Player
Ime i Prezime (IC): Kojot Takashi
Ime i Prezime (OC): Nikola Tosic

Godine (IC): 16-17
Godine(OC): 28

Iskustvo u službi: 8 godina (5 kao patrolni policajac, 2 kao detektiv, 1 kao narednik)

Discord (OOC): skyecc1997

Vreme provedeno na serveru: Minimum 8h dnevno
Motivacija za prijavu:

Poštovani,

ovim putem želim da izrazim svoju spremnost i ozbiljnu nameru da preuzmem odgovornost i ulogu vođe Los Santos Policijske Departmana. Tokom mog dosadašnjeg službovanja pokazao sam se kao odgovoran, pravedan i organizovan policajac. Znam koliko je bitna disciplina, timski rad, ali i empatija prema građanima.
Smatram da LSPD treba jakog, ali fer lidera koji će znati da motiviše tim, donosi ispravne odluke pod pritiskom i organizuje akcije koje neće samo održavati zakon, već i vratiti poverenje građana u našu službu.
Plan za LSPD:

1. Trening program – intenzivniji treninzi za nove regrute (taktika, RP komunikacija, zakoni).
  2. Strukturisanje hijerarhije – jasne odgovornosti za svaki čin.
  3. Redovne RP akcije – racije, uviđaji, saobraćajne kontrole, saradnja s drugim organizacijama.
  4. Motivacija unutar službe – sistem pohvala, unapređenja i interne evaluacije.
  5. Balans sa OOC zajednicom – komunikacija s adminima i zajednicom za bolje RP iskustvo.
Zašto baš ja?

Jer nisam ovde da “vodim” zbog moći, već da gradim tim i razvijam kvalitetan RP. Moj cilj nije da budem najjači, nego najodgovorniji – da svi oko mene osećaju da rade za nešto veće od sebe.

Činovi:

1. Policajac pripravnik
  2. Policajac
  3. Viši policajac
  4. Samostalni policajac
  5. Narednik
  6. Viši narednik
  7. Zamenik komandira
  8. Komandir
  9. Načelnik odeljenja
  10. Načelnik uprave (ili direktor policije)

Top Bottom