Ime i Prezime (IC): Kojot Takashi
Ime i Prezime (OC): Nikola Tosic
Godine (IC): 16-17
Godine(OC): 28
Iskustvo u službi: 8 godina (5 kao patrolni policajac, 2 kao detektiv, 1 kao narednik)
Discord (OOC): skyecc1997
Vreme provedeno na serveru: Minimum 8h dnevno
Motivacija za prijavu:
Poštovani,
ovim putem želim da izrazim svoju spremnost i ozbiljnu nameru da preuzmem odgovornost i ulogu vođe Los Santos Policijske Departmana. Tokom mog dosadašnjeg službovanja pokazao sam se kao odgovoran, pravedan i organizovan policajac. Znam koliko je bitna disciplina, timski rad, ali i empatija prema građanima.
Smatram da LSPD treba jakog, ali fer lidera koji će znati da motiviše tim, donosi ispravne odluke pod pritiskom i organizuje akcije koje neće samo održavati zakon, već i vratiti poverenje građana u našu službu.
Plan za LSPD:
Jer nisam ovde da “vodim” zbog moći, već da gradim tim i razvijam kvalitetan RP. Moj cilj nije da budem najjači, nego najodgovorniji – da svi oko mene osećaju da rade za nešto veće od sebe.
Činovi:
Ime i Prezime (OC): Nikola Tosic
Godine (IC): 16-17
Godine(OC): 28
Iskustvo u službi: 8 godina (5 kao patrolni policajac, 2 kao detektiv, 1 kao narednik)
Discord (OOC): skyecc1997
Vreme provedeno na serveru: Minimum 8h dnevno
Motivacija za prijavu:
Poštovani,
ovim putem želim da izrazim svoju spremnost i ozbiljnu nameru da preuzmem odgovornost i ulogu vođe Los Santos Policijske Departmana. Tokom mog dosadašnjeg službovanja pokazao sam se kao odgovoran, pravedan i organizovan policajac. Znam koliko je bitna disciplina, timski rad, ali i empatija prema građanima.
Smatram da LSPD treba jakog, ali fer lidera koji će znati da motiviše tim, donosi ispravne odluke pod pritiskom i organizuje akcije koje neće samo održavati zakon, već i vratiti poverenje građana u našu službu.
Plan za LSPD:
- Trening program – intenzivniji treninzi za nove regrute (taktika, RP komunikacija, zakoni).
- Strukturisanje hijerarhije – jasne odgovornosti za svaki čin.
- Redovne RP akcije – racije, uviđaji, saobraćajne kontrole, saradnja s drugim organizacijama.
- Motivacija unutar službe – sistem pohvala, unapređenja i interne evaluacije.
- Balans sa OOC zajednicom – komunikacija s adminima i zajednicom za bolje RP iskustvo.
Jer nisam ovde da “vodim” zbog moći, već da gradim tim i razvijam kvalitetan RP. Moj cilj nije da budem najjači, nego najodgovorniji – da svi oko mene osećaju da rade za nešto veće od sebe.
Činovi:
- Policajac pripravnik
- Policajac
- Viši policajac
- Samostalni policajac
- Narednik
- Viši narednik
- Zamenik komandira
- Komandir
- Načelnik odeljenja
- Načelnik uprave (ili direktor policije)