Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
74159
Players nickname
Han Yakuzza
Suspect ID
19930 5498 667129349
Date of violation
Apr 21, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://streamable.com/10u0a8

Teo Cvetkovic

GAS
Server Administrator
Molim vas da dostavio ceo pov kako dolazite i mi vama brojimo molim da Admini zatraze ceo pov od ove situacije jer su pobegli kada smo im brojili i upalili su snimak kada su opet dosli

Cevuu-

Player
Player
Molim vas da dostavio ceo pov kako dolazite i mi vama brojimo molim da Admini zatraze ceo pov od ove situacije jer su pobegli kada smo im brojili i upalili su snimak kada su opet dosli
A i koliko vidimo u datom snimku covjek ciji je bio posjed na parkingu i cija je bila masina em su pucali a nije njihov posjed em nije dat pravilan razlog,Kao sto se cuje u snimku osoba je rekla imas 5 sekundi i poceo je sa odbrojavanjem

Adnomen

Player
Player
Šta pricas ti pov je dovoljno dugacak

Tarci Karamelo

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon Pregleda dokaza, odlucio sam Odbiti ovu zalbu

Navedeni IDijevi nisu prekrsili nista od navedenog

Razlog: Nalazili ste se izvan grada gdje pravilo u vezi poseda ne vazi jer cim ste prisli parkingu koji pripada njihovoj kuci s namjerom da uzmete Masinu za Stampanje Novca. Automatski imaju Dovoljan IC Razlog da vam krenu brojati i daju zahtjev da se odmaknete a vi ste samo par koraka se udaljili i stali bez straha za svoj zivot od ostalih clanova Familije

ID:74159 ce biti kaznjen za Pravilo MG (Pricanje na discordu s ostalima o trenutnoj RP Situaciji u kojoj se nalazite i koji su povezani)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom