Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Licna biografija| Leksa Zaakuka| 41807

Rejected
Status
Not open for further replies.

aleksa96

Player
Player
Ime: Leksa Zaakuka
Starost: 19
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Novi Sad
Pol: Muski
Boja očiju: Plava
Boja kose: crna
Tetovaže: na nogama ledjima rukama
Prednosti: Snalažljiv, Intaligentan
Slabost: nemam

Rođen sam u radničkoj porodici u Novom Sadu. Odrastao sam u kraju gde su ti poštovanje i tvrd pogled više značili nego bilo kakve reči. Na ulici sam naučio da preživljavam – brzo, tiho, i bez mnogo pitanja. Sa 19 godina sam shvatio da mi je potreban izlaz i disciplina, pa sam se prijavio u vojsku.
Prošao sam kroz pakao obuke i postao deo elitne jedinice. Misije nisu bile za javnost. Nismo bili tu da postavljamo pitanja – samo da izvršimo
zadatak. Videli smo više nego što smo želeli, preživeli ono što drugi ne bi. Tamo sam naučio dve stvari: prvo, nikad ne veruj nikome bez razloga. Drugo, najveći neprijatelj ti može biti neko ko ti stoji iza leđa.
Posle jednog „nesporazuma sa komandom“, ostavio sam uniformu iza sebe. Ali prošlost me nije ostavila na miru. Vratio sam se u civilni život, ali brzo shvatio da mir nije za mene. Ljudi su počeli da me traže – neki za zaštitu, neki za posao koji drugi nisu hteli da preuzmu. Postao sam telohranitelj, ali i nešto više od toga — čovek iz senke. Onaj koji „rešava probleme“.
Ljudi mi veruju jer znaju da sam hladan kad treba, odan ako to zaslužiš, i opasan ako me nateraš. Ne tražim probleme, ali ih znam rešiti. Brzo. Tiho. Precizno
Ishodi:
1.- Leksa može da veže, vuče, koristi PDA, prvu pomoć, ubacuje u kola, pretražuje sa bilo koje strane revolverom/tejzerom, skuplja oruzije sa poda,i penje na merdevine sa revolverom u ruci (NE SA PUSKOM).
2.- Leksa može da ide 1v2 zbog svojih veština
3.- Leksa uz pomoc me/do/try komandi moze da lomi kamericu
4.- Leksa moze pretrazivati sa bilo koje strane.
5.- Leksa moze da vozi svaki auto do 80km/h off-road zbog odlične veštine vožnje
6.- Leksa moze da vezuje,vuce,pretrazuje,stavlja u auto,dize stvari sa poda uzima gotovinu dize ljude sa prvom pomoci dok mu je revolver u ruci.

Last edited:

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno.
Ne mozete imati perkove vezane za organizaciju.
Pokusaj za 7 dana.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom