Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Vuk Gajicic

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Vuk
2. Vaše godine:13
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu:6H
5. Vaš Discord:vuk _majstor_zena
6. Vaše ingame ime:Vuk Kalasnjikov
7. Vaš ID:68181

Dodatne informacije

1. Lider za NG
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1Motivisan sam da doprinesem razvoju organizacije
Iako nemam prethodno iskustvo, imam veliku želju da učim i dam sve od sebe kako bih unapredio organizaciju. Smatram da lider ne mora odmah da zna sve, već da bude spreman da sluša, uči i radi.
2.2Imam svežu perspektivu i nove ideje
Kao neko ko tek ulazi u ovu ulogu, donosim pogled iz drugog ugla – bez navika i šablona. To mi omogućava da predložim inovativne načine rada i osvežim postojeće metode unutar organizacije.
2.3Odgovornost i timski duh su moje jake strane
Iako nisam imao lidersku funkciju ranije, uvek sam bio neko ko preuzima odgovornost i podržava tim. Verujem da bih kao lider znao kako da motivišem ljude i održim pozitivnu atmosferu.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.Motivisan sam da doprinesem razvoju organizacije
Iako nemam prethodno iskustvo, imam veliku želju da učim i dam sve od sebe kako bih unapredio organizaciju. Smatram da lider ne mora odmah da zna sve, već da bude spreman da sluša, uči i radi.
3.2Imam svežu perspektivu i nove ideje
Kao neko ko tek ulazi u ovu ulogu, donosim pogled iz drugog ugla – bez navika i šablona. To mi omogućava da predložim inovativne načine rada i osvežim postojeće metode unutar organizacije.
3.3Odgovornost i timski duh su moje jake strane
Iako nisam imao lidersku funkciju ranije, uvek sam bio neko ko preuzima odgovornost i podržava tim. Verujem da bih kao lider znao kako da motivišem ljude i održim pozitivnu atmosferu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom