Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38145
Players nickname
Leo Lepadasy
Suspect ID
0000
Date of violation
Apr 22, 2025
Time of violation
21:08
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=3O04k8LWnYs

Leo Lepadasy

Valorant immortal :)
Leader of unofficial org
U početku videa čovjek mi kaže ''kad ustaneš stat ćeš tamo levo uz naš auto'' i ja sam krenuo trčim lijevo od njega jer je tako bilo rečeno što znači da sam se ja držao pravila i njegovog uslova, a oni su me pucali i ubili šta je čisti G.P 6.15. Ne znam jel više ljudi pucalo pošto je bio pucanj iz revolvera i usput AR-a ali ja mislim da je admin specao u to vrijeme pa možete pitati njega za pov jer možda ih je više pucalo.. Ne mogu reći sa sigurnošću. A za ovu situaciju ja sam već kažnjen bio za FearRP na kraju POV-a.

Diego Mersi

Player
Player
Molim gospodu Admine da po proceduri rijese ovog doticnog za "troll" ili "spam"

Drasko

Player
Player
U početku videa čovjek mi kaže ''kad ustaneš stat ćeš tamo levo uz naš auto'' i ja sam krenuo trčim lijevo od njega jer je tako bilo rečeno što znači da sam se ja držao pravila i njegovog uslova, a oni su me pucali i ubili šta je čisti G.P 6.15. Ne znam jel više ljudi pucalo pošto je bio pucanj iz revolvera i usput AR-a ali ja mislim da je admin specao u to vrijeme pa možete pitati njega za pov jer možda ih je više pucalo.. Ne mogu reći sa sigurnošću. A za ovu situaciju ja sam već kažnjen bio za FearRP na kraju POV-a.
1 te isti snimak vrtis u 4 razlicite zalbe iako su sve vec odbijene, Stay strong!

Rodman Black

Player
Player
Izvolte momcino, vidis da je brojano i ti radis fearRP trcis na drugu stranu. Pozdrav :) Stavljas iz jedne situacije 4 zalbe. :eek: A vidim da ne znas gde je levo, a gde desno. Ovaj lik traze idi levo ti odes desno. Obnovi gradivo o stranama.
Takodje vec si dizan pre toga sam sebe kacis.

Toma Kalasnjikovv

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam odbiti ovu zalbu.

ID 6671 nije prekrsio navedeno pravilo

(Imao si 3 puske na glavi kada su te prvi put digli, ID 11148 ti je rekao da odes levo, do kola, i uperio je pistolj gde treba, ti si poceo trcati pravo, samim tim si uradio FearRP, ali si vec kaznjen sto se tice ove situacije, iz POV-a koji je dostavljen od strane ID 6671 vidi se da su ti brojali i tek onda pucali, nakon toga te opet dizu i opet radis FearRP, rekli su stani uz kola, ti si pretrcao kola i nastavio da bezis gore.)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom