Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
64320
Players nickname
Don Alekss
Administrators nickname
Toma Kalasnjikovv
Date
Apr 17, 2025
Time
12:59
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/999896/#post-3497540

Aleks Unscared

Server Administrator
Server Administrator
Pozrdav Mujo i Abrahame dobio sam demorgan za Fail RP zbog toga jer "nisam pričao dok sam pretraživao" što se na snimku na žalbi na mene vidi. Ja sam dok sam pretraživao lice govorio celo vreme za šta sam i imao snimak i imam prijatelja sa kojim sam tada bio na bubici, a koji se vidi na snimku da je sa mnom hapsio to isto lice. ON je čuo sve i zna da je kod mene to problem da se ne čuje ništa na mikrofonu dok pretražujem što vam mogu i pokazati. Admin jeste doneo ispravnu odluku jer se na snimku to isto nije čulo ali jedan od problema je bio što admin meni demorgan nije dao taj dan kada je prihvatio žalbu (17.4.2025.) već sam ja tu kaznu dobio tek sada i poništili su mi zbog toga prijavu za leader-a. Drugi problem jeste što lice koje me je prijavilo svesno koristi "bug" u skripti, a to je da ostavlja maksimalne kazne od 500k i ima konstantno maksimalan nivo potrage pa sam mu jedva napisao kaznu čime se on i hvalio. Čisto da bi smo se razumeli nije meni bitno sada da se meni skloni demorgan ili da lice koje sam hapsio bude kažnjeno nego samo da se adminu skrene pažnja na to što je uradio. Hvala na čitanju, Don Alekss.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Administrator donio ispravnu odluku sto se tice odluke , sto se tice toga sto te zaboravio kazniti na vrjeme , admin je kaznjen
To sto je neko konstantno krsi IC zakone i maximalno je trazen nije BA​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom