Pozdrav postovana administracijo naime ovog puta sam tu radi svog main naloga Vule Verstappen 74994 koji je dobio ban radi pov req. Tog dana nije bilo skole jer je bio prolecni raspust i rano sam se probudio i nije bilo mojih prijatelja iz fam-a te odlucio sam da odem sam na informal. Na tom inf uzeo sam 4 kil i to je vise nego obicno sto je i meni bilo cudno,ali ukoliko pogledate za sta je Pavle Scream trazio pov req prosloga puta videcete da on samo stane u mestu dok se hila ili pije sokove.Takodje meni nije poslata bilo kakva poruka od administratora da me je neko okacio na forumu sto su mi moji prijatelji rekli da je takodje cudno i taj aadministrator mi je dao sam 6h roka za dostavlanje pov-a. Postovani administratori ja vas molim za oprostaj sto nisam dostavio pov iskreno da vam kazem slucajno sam ga obrisao jer sam cistio memoriju i nece se vise ponoviti obecavam i molim vas dajte mi drugu sansu obecavam da cu cuvati sve pov-ove. Stvarno vas molim jer ne mogu da potrosim ovih 30 dana bez jednog sata granda..