Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Guda Simbiotic

Player
Player
1. Vaše ime IRL Martin
2. Vaše godine 16
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 7 do 10sati
5. Vaš Discord guda_1911_78333
6. Vaše ingame ime Guda Simbiotic
7. Vaš ID 70135

Dodatne informacije
1. Lider za: National Guard
2. Zasto zelim biti lider ove specificne organizacije:

Iskustvo: Dugo sam u drzavnim frakcijama i dobro poznajem sistem rada, pravila i hijerarhiju. Bio sam visoko pozicioniran u nekoliko frakcija, ukljucujuci i NG, tako da znam kako efikasno voditi tim i odrzavati disciplinu.

Organizacija i disciplina: Smatram da NG treba lidera koji moze drzati red, organizovati redovne treninge, patroliranja i operacije. Volim strukturu i red, i siguran sam da bih kroz dobru organizaciju povecao kvalitet RP-a u frakciji.

Zajednica i timski rad: Volim raditi sa ljudima i graditi jaku zajednicu unutar organizacije. Fokusirao bih se na aktivan tim, dobru komunikaciju i postovanje medju clanovima. NG treba biti temelj sigurnosti na serveru, i ja zelim to omoguciti kroz ozbiljan, ali zabavan pristup.

3. Moj savjet za poboljsanje RolePlay-a u NG:
Uvodjenje realisticnih vojnih operacija, redovnih RP treninga (npr. obuka za regrute, takticke vezbe, simulacije napada/odbrane baze), te vise interakcije sa ostalim frakcijama – posebno u kriznim situacijama ili zajednickim vezbama. Takodje bih radio na RP prilikama i za clanove nizih rankova, kako bi se svi osecali ukljuceno i motivisano.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom