Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
Teddy Bear
Players nickname
Teddy Bear
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Apr 23, 2025
Time
21:49
Proofs
[MEDIA=imgur]a/GyuOv7D[/MEDIA]

TeddyM3

Player
Player
Poštovana administracijo,

Želim da podnesem žalbu na odluku administratora Mujo Simba, koji me je trajno banovao sa Projekta bez ikakvog prethodnog upozorenja ili objašnjenja.

Naime igrao sam juče sa svojom ekipom i sve je bilo u redu, dok me oko 21:50 Mujo Simba nije iznenada banovao. Nisam prekršio nikakva pravila (barem koliko je meni poznato) niti sam dobio bilo kakvo upozorenje. Pre toga sam bio neaktivan oko nedelju dana jer sam bio na odmoru ali sam se juče vratio i sve je išlo normalno do tog trenutka.

Molim vas da mi objasnite razlog bana i ukoliko je došlo do greške da razmotrite skidanje zabrane.

Unapred zahvalan na vašem vremenu i razumevanju.

Srdačan pozdrav,

Miljan Jovic

Player
Player
Poštovana administracijo,

Želim da podnesem žalbu na odluku administratora Mujo Simba, koji me je trajno banovao sa Projekta bez ikakvog prethodnog upozorenja ili objašnjenja.

Naime igrao sam juče sa svojom ekipom i sve je bilo u redu, dok me oko 21:50 Mujo Simba nije iznenada banovao. Nisam prekršio nikakva pravila (barem koliko je meni poznato) niti sam dobio bilo kakvo upozorenje. Pre toga sam bio neaktivan oko nedelju dana jer sam bio na odmoru ali sam se juče vratio i sve je išlo normalno do tog trenutka.

Molim vas da mi objasnite razlog bana i ukoliko je došlo do greške da razmotrite skidanje zabrane.

Unapred zahvalan na vašem vremenu i razumevanju.

Srdačan pozdrav,

Status
Not open for further replies.
Top Bottom