Dobar dan postovani administratori,danas sav srecan ulazim u ovaj prelijep projekat jer sam dobio unban za pravilo GP1.1.Tri sata kasnije ulazim u grand i pise blokirani ste od administratora Aldina Verstappena za pravilo GP1.2.Smatram da nisam kriv jer je moj drug pisao da mi je hakovan nalog ali bio je vracen za 10min jer se moj drug salio.Zbog toga sam dobio ban za GP1.1 i to je rijeseno bukvalno prije 5h.Smatram da nisam kriv u ovoj situaci jer ipak ja to nisam pisao nego moj drug.Hvala unaprijed i prihvatam sve uslove za unban,takodje id 32060 jovan frost je prije nego sto je kupio acc 32060 pokusao uzeti moj acc id 58085 od tog druga koji se salio sa mnom bez mog pitanja i nakon toga kad mi je taj drug vratio acc jovan mi je prijetio da ce mi srediti ban i nakon toga me je njegov drug okacio nakon sto su se posvadjali i molim Muja da detaljno provjeri id 32060.Takodje na 32060 je bilo dosta zalbi za ban evade i da je on igrao na black listovan id 32379 i na jos ideva i zamolio bi bas da ga kaznite.Takodje sam gledao ostale g.p 1.2 zalbe i trazili ste im prvi rockstar pa cu vam ja to dati unaprijed.ime social cluba je : groletina . Nadam se unbanu.Takodje dodao sam snimak kako taj ID 32060 laze administraciju.Hvala na razumjevanju