Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Self report G.P 1.4 G.P 1.1 I 5691,65731.

Status
Not open for further replies.
Your ID
5691
Players nickname
Ognjen Verstappen
Suspect ID
5691
Date of violation
Apr 24, 2025
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/lnKJ9PAnzaE?si=4ymbTHy0gTre7zhK

Ognjen Verstappen

😴
Player
Draga administracijo kao i postovani Mujo,Abrahame,Aldine.Ja bih da se prijavim za G.P 1.4 (Zabranjeno je imati više od 1 dodatnog računa (Twinking) | Trajna zabrana svih računa osim glavnog računa. Glavni račun će dobiti zabranu do 60 dana.) i G.P 1.1 (Kreirani račun vlasništvo je autora, vaš račun se ne može dijeliti niti trgovati.) Pa da pocnemo prvo sa G.P 1.1 ovako ja sam napravio pre par godina account 5691 ime na rockstaru na kojem je napravljen taj account kokoskagangster (bez sprdanja za ime bio sam mlad) Napravio u Nemackoj gde sam ziveo sa caletom ip addresa mi je iz minhena i komp mi je iz minhena (imam dva razlicita kompa).Nakon pravljenja accounta preselio sam se u Srbiju kod majke nakon 2 godine.Tu sam imao komp sadasnji koji koristim.Nisam znao mejl i sifru od rockstara na kojem mi je napravljen id 5691 pa sam kupio novi GTA i napravio main i twink (u septembru 2024 godine) cale mi pocetkom godine 2025 u martu doneo kompjuter iz nemacke kad je dolazio u srbiju da vidi rodbinu i podsetio sam ga da mi donese kompjuter da bih video informacije od mog starog acca.Kada mi je doneo kompjuter ja sam usao na rockstar preko id-a 5691 na ime Krampus Stankic I ulogovao se preko tog rockstara na moj prvi account (main) 5691 (nemam twink na prvom nalogu) zato sto nisam mogao da nadjem epic games account preko kojeg sam imao i igrao gta u Nemackoj a nisam zeleo da uzimam novi gta.Pa sam igrao preko rockstara koji je napravljen u Srbiji na tom ID-U.Juce sam nasao epic account i sad sam se prebacio nazad na main 5691.Od twinka ne znam napamet ID zato sto sam dobio ban za G.P 1.2 zato sto mi se drug usao na account iz sprdnje iako sam mu rekao da ne ulazi i da ne radi gluposti ali me on nije slusao...Meni je drug rekao da ako sam usao preko id-a 5691 na rockstar account od 65k id-a i 69k id-a da krsim pravilo za G.P 1.1 da sam promenio ip addresu na 5691 iz minhena u Srbiju i G.P 1.4 za dodatni racun na tom rockstaru ja stvarno nisam znao za ta pravila iako sam 5691 id zato sto nisam puno igrao u nemackoj i tad sam igrao cisto iz sprdnje rekao mi je da moram da napravim diskord za moj main i forum preko koga sada pisem.Dragi admine koji budete ovo pregledali da li mozete da mi date jos jednu sansu posto nisam bio upucen za ova pravila dok mi nije prijatelj rekao stvarno bih zeleo da se vratim na moj id 5691 ali nisam siguran da li je to izvodljivo posto sam igrao preko mog drugog rockstara na ovaj ja zelim da budem iskren sa vama i rekao mi je da pisem self report odmah da ne cekam da mi date ban ing i kako vi odlucite tako ce da bude.U poslednje vreme sam se bas bas vratio na grand i na gta sto se tice igranja i hteo bih da igram na mom zasluzenom idu 5691 izvinjavam se zbog moje greske i nece se vise nikad ponoviti

Receno mi je ako moze da mi se banujete drugi rockstar account sa ovim id-evima 65731 i 69k id-em posto ih necu vise koristiti zato sto sam uspeo da vratim na moj prvi acc. neka se banuje perma i da mi se ostavi prvi ako je ikako moguce i ako treba moneywipe-ajte me na sve naloge hvala na razumevanju.

Pozdrav od Ognjena Verstappena.
I nadam se najboljem od vas posto sam og igrac predivnog projekta!❤️

Status
Not open for further replies.
Top Bottom