Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38806
Players nickname
Okan Boombatz
Administrators nickname
Nikola Black
Date
Apr 24, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/jfHBZAB

okan69

Player
Player
Dobar dan/vece Administracijo , prije 10 dana sam dobio ban za G.P 4.1 od strane admina Nikola Black . Otisao sam u teretanu kako bih uradio misije za battlepass , nisam bio tu dok sam isao praviti sebi jesti pa sam pritisnuo sam E
te sam iskljucio tastaturu kako bih se ponavljala radnja. Kada sam se vratio vidio sam da me je admin Nikola Black banovao za G.P 4.1 , koliko ja znam pravilo 4.1 je botting/cheating. Puno ljudo koristi ovu metodu sa iskljucivanjem
tastature pa sam je iskoristio i ja. Pitao sam prijatelja da li je iskljucivanje tastature botting , rekao mi je da nije ali na prvu pomislio je da sam koristio tinytask te sam tako napisao u prvom zahtjevu. Imam instagram chat gdje
smo o tome pricali , mozete i sami vidjeti da uopste nemam historiju krsenja pravila. Imam mnogo prijatelja na projektu te bih se zelio vratiti na projekat , molio bih vas da mi pruzite drugu sansu obecavam da se nece ponoviti .
Pristajem na money wipe .

Status
Not open for further replies.
Top Bottom