Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Pogrešno donesena odluka | Aldin Verstappen

Status
Not open for further replies.
Your ID
39683
Players nickname
Anja Hey
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Apr 23, 2025
Time
01:57
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1006837/

Anja Hey

#tetka
Player
Poštovani,

Dobila sam G.P. 6.15 na žalbu koja je prethodno dignuta na ''Žalbi na igrače'' koju je odradio Administrator Jhony Abbys.

Naime, prihvaćena žalba: Approved - G.P 6.15,G.P 6.4 I 19930 za gdje se kažnjava igrač koji je podigao žalbu na igrača ID: 19930, gdje u rješenju žalbe igrač ID: 61748 dobija kaznu FearRP.

Igrač ID: 61748 diže žalbu na Administratora gdje se uvažava prethodno donesena odluka, ne uzimajući u obzir da je video dužine 0:28 sekundi, gdje se ja kao igrač ne vidim uopšte, gdje postoje tri žalbe za identičnu situaciju, i u sve tri žalbe nalazim ja isto, što znači pa po svemu usvojenom ja dobijam tri puta G.P. 6.15?!?!

U video od 0:28 sekundi (koja je naravno isječena gdje se ne vidi tok cijele situacije), gdje sam ja iza kod panela, i čujem pucnjavu gdje se evidentno radi nešto, dotrčavam tamo i moj 1 metak ubija igrača ID: 61748 i za to dobijam G.P. 6.15 (pod argumentom da je brojanje na cesti nije po pravilima)

Ja Vas ovim putem molim, da video koji čak ni ne traje 0:28 sekundi i gdje se nekih 10 sekundi vrti neka glupost prije samog početka videa.

Naravno u tom POV je evidentan baiting, MG (da napomenem igrač za korištenje discorda i pozivanje svojih sugirača dobio MG nije)

Hvala svima koji će pregledavati žalbu,

S poštovanjem,

Anja Hey

Anja Hey

#tetka
Player
Samo da još napomenem, da je cijela RP situacija počela odvijati kod panela, no u dostavljenom video sadržaju to vidljivo nije, tj. priloženo nije. (U prevodu, video je isječen samo za potrebe druge strane i štetu protivničkog igrača u tom trenutku.

S poštovanjem,

Anja Hey

Status
Not open for further replies.
Top Bottom