Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Petar White

Player
Player
Ime porodice:Cunami
Vlasnik porodice i id:petar White|37738
Forum link vlasnika porodic:petar White
Ime vlasnika porodice na discordu:petar_white

Broj kuce:518

Rankovi u familiji:
Suspend:uradio nesto lose zabrljao
New member:To je novi igrač koji nezna toliko pravila ne ide na familijarne evente i nije aktivan i ne radi familijarne biznise i poslove
Member:Clan koji je zaposljen samo za familijarne biznise paneli,sadnice
Cunami:covek koji je zadužen da preprodava baterije i da trazi nove ljude za familiju
Gangster:moze da vozi bolja auta u familiji,njega učimo da ide sa nama u kriminalnim strukturama i zadužen je da donosi neophodne stvari dok traje pucnjava i da dovozi i odvozi ljude u familiju
Master:Član je zadužen za sferu i uglavnom za familijarne evente
Legend:On ima pravo da povecava drugim članovima rankove i zadužen je da propituje ljude koji traze veci rank u familiji
O.G:eek:vaj rank je zadužen za pomaganje i rukovodjenje manjih rankova i obavezan je na familijarnim aktivnostima
Underboss:Ima potpuni pristup kao lider familije dok lider nije tu radi njegove poslove(zadužen je za diplomatiju,on je glavni za sve akcije i moze 3 underbossa mora da bude aktivan)
Boss-uvek je aktivan nije u obavezi da radi ikakve poslove i odradjuje sva pravila u familji.

Zanimanja porodice
Stavljanje panela
Pucanje
Ići na familijarne evente
raid na druge familije
Vozenje karavana
Kradja masine za stampanje novca

Istorija porodice:Oduvek Sam hteo da budem lider familije I moj drugar je hteo da mi proda familiju Jer nece vise da igra I ja Sam je Kupio I odma dodao dosta igraca.

Cili porodice:
Da steknemo sto vise biznisa I para
Da imamo sto bolja auta
Da imamo najbolju kucu
Da imamo dosta likova u familju
I da napravimo dobru pricu

Logo familije: Outfit fama:

Status
Not open for further replies.
Top Bottom