Ime porodice:Cunami
Vlasnik porodice i id
etar White|37738
Forum link vlasnika porodic
etar White
Ime vlasnika porodice na discordu
etar_white
Broj kuce:518
Rankovi u familiji:
Suspend:uradio nesto lose zabrljao
New member:To je novi igrač koji nezna toliko pravila ne ide na familijarne evente i nije aktivan i ne radi familijarne biznise i poslove
Member:Clan koji je zaposljen samo za familijarne biznise paneli,sadnice
Cunami:covek koji je zadužen da preprodava baterije i da trazi nove ljude za familiju
Gangster:moze da vozi bolja auta u familiji,njega učimo da ide sa nama u kriminalnim strukturama i zadužen je da donosi neophodne stvari dok traje pucnjava i da dovozi i odvozi ljude u familiju
Master:Član je zadužen za sferu i uglavnom za familijarne evente
Legend:On ima pravo da povecava drugim članovima rankove i zadužen je da propituje ljude koji traze veci rank u familiji
O.G
vaj rank je zadužen za pomaganje i rukovodjenje manjih rankova i obavezan je na familijarnim aktivnostima
Underboss:Ima potpuni pristup kao lider familije dok lider nije tu radi njegove poslove(zadužen je za diplomatiju,on je glavni za sve akcije i moze 3 underbossa mora da bude aktivan)
Boss-uvek je aktivan nije u obavezi da radi ikakve poslove i odradjuje sva pravila u familji.
Zanimanja porodice
Stavljanje panela
Pucanje
Ići na familijarne evente
raid na druge familije
Vozenje karavana
Kradja masine za stampanje novca
Istorija porodice:Oduvek Sam hteo da budem lider familije I moj drugar je hteo da mi proda familiju Jer nece vise da igra I ja Sam je Kupio I odma dodao dosta igraca.
Cili porodice:
Da steknemo sto vise biznisa I para
Da imamo sto bolja auta
Da imamo najbolju kucu
Da imamo dosta likova u familju
I da napravimo dobru pricu
Logo familije: Outfit fama:
Vlasnik porodice i id
Forum link vlasnika porodic
Ime vlasnika porodice na discordu
Broj kuce:518
Rankovi u familiji:
Suspend:uradio nesto lose zabrljao
New member:To je novi igrač koji nezna toliko pravila ne ide na familijarne evente i nije aktivan i ne radi familijarne biznise i poslove
Member:Clan koji je zaposljen samo za familijarne biznise paneli,sadnice
Cunami:covek koji je zadužen da preprodava baterije i da trazi nove ljude za familiju
Gangster:moze da vozi bolja auta u familiji,njega učimo da ide sa nama u kriminalnim strukturama i zadužen je da donosi neophodne stvari dok traje pucnjava i da dovozi i odvozi ljude u familiju
Master:Član je zadužen za sferu i uglavnom za familijarne evente
Legend:On ima pravo da povecava drugim članovima rankove i zadužen je da propituje ljude koji traze veci rank u familiji
O.G
Underboss:Ima potpuni pristup kao lider familije dok lider nije tu radi njegove poslove(zadužen je za diplomatiju,on je glavni za sve akcije i moze 3 underbossa mora da bude aktivan)
Boss-uvek je aktivan nije u obavezi da radi ikakve poslove i odradjuje sva pravila u familji.
Zanimanja porodice
Stavljanje panela
Pucanje
Ići na familijarne evente
raid na druge familije
Vozenje karavana
Kradja masine za stampanje novca
Istorija porodice:Oduvek Sam hteo da budem lider familije I moj drugar je hteo da mi proda familiju Jer nece vise da igra I ja Sam je Kupio I odma dodao dosta igraca.
Cili porodice:
Da steknemo sto vise biznisa I para
Da imamo sto bolja auta
Da imamo najbolju kucu
Da imamo dosta likova u familju
I da napravimo dobru pricu
Logo familije: Outfit fama: