Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal | GP. 1.1 + 1.4 (Twink) Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
19694
Players nickname
Nemanja Scarface
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Mar 31, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/QSnTWri

Knezevic Nemanja

Player
Player
Pozdrav, bio sam u Nemackoj, radio posao, dok je za to vreme moj mladji brat napravio problem na GRAND RP RS#1
On je imao vise acc-ova na serveru, i ja kada sam se vratio i video sta je uradio ja sam prijavio to odmah ovde na forumu imate pa proverite a imam i poruke sa administratorima na bubici discordu, uglavnom meni je odobreno da igram na main nalogu ID 19694 ali sad posle godinu dana kako je proslo to sve, imam pitanje. Da li ja mogu kao i ostali da imam sem main naloga i twinky nalog. Jer imam plan da budem na main legalan a na twinky da RP-am ilegalu. Proslo je godinu dana skoro od toga sto se desilo i mozete proveriti da nisam imao nikakvih prekrsaja.
Ako je ikako moguce ja bih voleo da imam kao sto rekoh sem main naloga, i twinky. Ali ne znam ne secam se koji sam bio ID na pravom twinky nalogu. znam email samo i mogu email reci nekom od administratora u DM na bubici discord-u. Voleo bih da dobijem unban zbog toga sto mi se svidja server igram vidite i sami koliko dugo nisam imao ni jedan prekrsaj sem brata sto je napravio to sto je napravio dok nisam bio kod kuce. Ali nema veze ja sam ga prijavio i prijavio sve kao sto sam rekao imate na forumu i u DM bubica discord-u.
Jos jednom molio bih da mi omogucite to.
Nemanja Scarface 19694 main nalog
Hvala unapred

Status
Not open for further replies.
Top Bottom