Postovani Mujo i Abraham, Već duze vreme sam banovan sa servera zbog konstantnog krsenja pravila, što je trajalo vise od godinu dana. U tom periodu sam na neki nacin izgubio nadu da ću ikada vise imati priliku da se vratim na server koji mi je znacio jako mnogo. Međutim, nedavno sam primio poruku od Abrahama putem Discorda, u kojoj je navedeno da postoji sansa za unban za igrače koji su banovani zbog konstatno krsenje pravila. Iskreno, ta poruka mi je vratila nadu i probudila veliku zelju da pokusam jos jednom da podnesem zalbu za unban. Cim sam procitao poruku, odmah sam se uputio kuci da podnesem ovu zalbu, sa iskrenom namerom da se vratim na server i ispravim greske iz proslosti. U proteklih godinu dana sam ozbiljno razmislio o svemu sto sam radio pogresno. Shvatio sam gde sam gresio, naucio sam vaznu lekciju o poštovanju pravila i o tome koliko je važno igrati posteno i sa postovanjem prema zajednici. Na serveru sam aktivno igrao oko 3–4 godine, svakodnevno po 10–15 sati, sto se moze proveriti i u bazi podataka. Taj period mi je mnogo znacio i nosim lepe uspomene iz tog vremena. Zbog toga mi je iskreno zao sto sam doveo sebe u situaciju da budem iskljucen. U potpunosti prihvatam sve moguce posledice ukoliko mi bude odobren unban – bilo da se to odnosi na oduzimanje novca, imovine ili bilo koje druge sankcije. Moj cilj nije da se vratim zbog materijalnog, već zbog zelje da ponovo budem deo zajednice i da pokažem da sam se promenio. Zahvaljujem se celom staff timu koji bude pročitao ovu poruku i molim vas da mi pružite drugu sansu da ispravim greske iz prošlosti i pokazem da sam sada bolji i zreliji igrač. S postovanjem,