Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
Anja Brnabic
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Dec 27, 2024
Time
00:00
Proofs
xxxx

Anja Hey

#tetka
Player
Pozdrav,

probala sam danas ući na twinka nakon ne znam ni sama koliko dugo vremena sigurno godinu dana, no međutim vidim kazna za G.P. 1.1.

Toliko dugo nisam igrala na twinku da evo iskreno ne znam ni svoj ID ni ništa, pa me zanima za šta sam dobila G.P. 1.1 i da li se sa istog može skinuti kazna kako bi mogla koristiti svoj drugi nalog.

Vidim da je kazna data 27.12.2024 godine, kad uopšte na projektu aktivna bila nisam.

Ako može neko da provjeri šta se ovdje desilo, ja bi zahvalna bila, pošto sam twink kako sam navela nisam koristila preko godinu dana, možda i duže.

S poštovanjem,

Anja Hey

Anja Hey

#tetka
Player
Poštovani,

Mislim da se ovdje radi o jednom od mnogobrojnih hackerski napada na projekat, gdje je u tim upadima i moj twink nastradao.

Napominjem, twink nalog koristila nisam duže od godinu dana, na njemu ne posjedujem nista od znacaja, jedno auto ako za vozanje po gradu i nesto sitno novaca mozda 50k ako se dobro sjećam.

Molim Vas da provjerite sve kako bi se utvrdilo sta se ovdje desilo, jer moj twink nalog nije djeljen sa nikim, niti itko zna moj email i password od twinka.

S poštovanjem ,

Anja

Status
Not open for further replies.
Top Bottom