Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
68624
Players nickname
Bovaa Kumita
Administrators nickname
Toma Kalasnjikovv
Date
Apr 25, 2025
Time
21:40
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1007576/

MaskedMasik

Player
Player
Postovana administracijo, kacio sam na forum čoveka koji mi je krao panele i nije brojao 5 sekundi pre nego što je pucao. Ja sam pucao nazad bez brojanja jer je on prvi zapucao. Ja sam dobio demorgan i warn iako nisam kriv.

MaskedMasik

Player
Player
Postovana administracijo, kacio sam na forum čoveka koji mi je krao panele i nije brojao 5 sekundi pre nego što je pucao. Ja sam pucao nazad bez brojanja jer je on prvi zapucao. Ja sam dobio demorgan i warn iako nisam kriv.
  • Generalno Pravilo 6.15
  • Prije : Oba igraca koja su u Roleplay situaciji moraju da daju uslove i broje 5s
  • Od sada : Igrac koji prvi da uslov i izbroji 5s cim krene da puca , druga strana ima RP razlog automatski da se brani naravno stime da je RP razlog prvog igraca bio validan poput panela , kradja auta , kradja masine isl
  • Ukoliko igrac koji prvi daje uslov i broji 5s nije imao validan RP razlog onda ce biti kaznjen cim zapuca za GP 6.15 , al takodje samoodbrana ako tu puca je takodje GP 6.15
  • Primjer za Bounty : Morate da date do znanja igracu da ste dosli radi Bountya odbrojite 5s i mozete da pucate na igraca on takodje ima pravo na samoodbranu u toj situaciji. @RS | Player

Samo da dodam i ovo.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno
Sami ste dostavili odgovor​
  • Ukoliko igrac koji prvi daje uslov i broji 5s nije imao validan RP razlog onda ce biti kaznjen cim zapuca za GP 6.15 , al takodje samoodbrana ako tu puca je takodje GP 6.15

On nije ni davao samim time krsio je GP6.15 a vi zajedno sa njim

Status
Not open for further replies.
Top Bottom