Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20897
Players nickname
Ivan Nevergone
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Mar 25, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/Vr89Uzt

itsssmarko

Player
Player
-Zdravo pisem za druga posto je njegov forum banan-

-Dobar dan postovani Mujo/Abrahame.Dobio sam blacklistu za ilegalan discord server.Voleo bih da se vratim na ovaj projekat jer sam upoznao dosta drugara i dosta dobrih ljudi ovde.Mislim da je malo ne fer kazna da dobijem blacklistu zbog discord servera.Voleo bih da mi date jos jednu sansu ne svesno sam usao u taj discord server i nisam nikad planirao niti hteo da budem deo toga.Prvo sam bio dobio ban 60 dana za G.P 1.4 jer me je reportao fake forum nalog i mislim da je to takodje veoma nepravedna kazna ali se nisam zalio na to odsluzio sam svojih 60 dana bana,vratio se na grand krenuo da igram i posle 3 dana dobijem blacklistu.Nikad nisam ban evade-ao to moze da se proveri isto cist sam kao suza.Takodje sam hteo da kazem da nikad nisam krsio puno pravila i da mi je ovo drugi ban od kad igram.Celo leto sam proveo igrajuci ovaj projekat i stvarno mi je stalo do njega.Prihvatam money wipe,car wipe sve sve sve.

Hvala,nadam se pozitivinom odgovoru.
-Ivan Nevergone

Status
Not open for further replies.
Top Bottom