Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Konstantno Krsenje Pravila | Abraham Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2318
Players nickname
Stefan Amato
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Apr 26, 2025
Time
00:00
Proofs
www.youtube.com

matejaa.

Player
Player
Dobar dan i pre svega postovanje,

1.12.2024. sam dobio ban za konstantno krsenje pravila. Kada je Abraham juce okacio na discordu da je moguce da se dobije unban za konstantno krsenje pravila, brzo sam otisao na forum i okacio zalbu.

Ta prva zalba mi je odbijena, kada je ta zalba odbijena Abraham je krenuo da approva vecinu zalba za unban, pa sam okacio jos jednu. Takodje, ta druga zalba je isto odbijena. Kontaktirao sam Abrahama na discordu i pitao ga da li moguce da znam razlog odbijenja tih istih zalba, ako su vecine approvane i sve ostalo.

Dobio sam odgovor da verovatno imam vise prekrsenih pravila nego ostali. Jako mi je zao na tome i shvatam svoju gresku za svako prekrseno pravilo. Server sam dozivljavao kao neku zabavu i nisam ocekivao da je toliko ozbiljan. Sada nakon sto sam banovan skoro 6 meseci shvatam da je ozbiljan i da sam spreman da se vratim na server bez ijednog prekrsenog pravila, naravno ako mi date drugu sansu kao vecini. Takodje, izvinjavam se na svakoj losoj reci i svakoj mojoj gresci.

Dosta vremena sam proveo igracu ovaj server i dosta sati ulozio, nadam se da cete se predomisliti i pruziti mi jos jednu sansu, koju zadnji put trazim kao trecu srecu. Postujem i ako bude odbijena, postujem svako vase misljenje i odluku.

S postovanjem,

Stefan Amato

Status
Not open for further replies.
Top Bottom