Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27411
Players nickname
Ramzi Tsuji
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Apr 26, 2025
Time
00:00
Proofs
Xxx

Ramboo96

Player
Player
Postovanje administracio naime ja sam dobijo ban za pomaganje hakeru. Ovo je bila situacija. Taj lik kome je hakovan bio nalog ja sam njega poznavao bili smo dobri i sad njehov auto odnosn trax je bio na auto pijacu za 3m ja sam taj trax kupio jer je bio za jeftinoj ceni onda sam trcao po pijacu video sam ga I reko mu cao brate desi na to on mi napisao I chatu desi ramzi sta ima meni je bilo cudno sto mi pise jer znam da ima mikrofon on nosio sam neku masku nesecam se koju jer je bilo pred vise od 6 meseci na sto sam ja reko moze jer sam trebo para za familiju da kupim reko sam mu za 250k on je reko moze ja sam stavio masku I prihvatio on je prvo stavio 250k kad sam ja prihvati on je stavio 25m I ja sam trcao po njega da mu vratim pare ali je on samo bezo I davao ljudima pare po pijacu I tad sam pomislio da prestaje da igra covek pa daje pare I jer smo se poznavali mislio sam da zato mi daje pare I nisam se posumljao u nista onda sam video da je dobijo ban za vredjanje projekta sto znam da on nebi to uraido I skontao sam da sam sjebo nesto I nisam hteo nikom da kazem jer sam mislio da cu dobiti ban ali eto svakako sam dobijo I sad da mogu da vratim vreme unazad ja bi prijavio to muji ja stvarno zelim da se vratim na projekat na srpskog servera jer mi nije isto kad igram na engleske server. Uglavnk administracio to je bila cela situacija u ovom slucaju priznajem Money wipe car wipe sve moguce wipove ili mi unbanujte twink sa sve moguce wipove 29334 samo da mogu da zaigram na rs opet hvala sto ste odvoili malo vremena da procitate ovo nadam se pozitivnom odgovoru

Ps pisem za druga

Status
Not open for further replies.
Top Bottom