Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Konstanto Krsenje Pravila | Abraham Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27878
Players nickname
Ale UnbrokenStar
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Apr 26, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/oXOfNkV

hx01

Player
Player
Zdravo Abrahame i Mujo, želim da vam se iskreno izvinim za sve greške koje sam napravio tokom svog vremena na serveru.
Razumem da sam prekršio pravila — posebno pd.1.18, pd.1.3, PG, GP 6.15 — i potpuno prihvatam svoju odgovornost za to. znam da sam pogrešio,Za to mi je zaista, iz srca, jako žao.
Igram od 2022. godine i stekao sam prijatelje, uspomene, deo svakodnevnice. Nažalost, mojim lošim delima sam sve to izgubio.
Priznajem i to da sam prekršio pravilo 1.4 — par puta sam pokušao da napravim novi nalog, ali nakon 2,3 dana igranja bi mi uvek neko hakovao nalog, Igrao sam bio i na en serverima i tamo su mi svuda hakovani nalozi i nigde ne postoji šanša za un ban
. Ubrzo mi je rođendan i voleo bih da do tada budem unbanovan.
Na serveru sam stekao mnogo prijatelja, od kojih neke poznajem i u stvarnom životu.
Pristajem na moneywipe ili bilo koju drugu kaznu koja je potrebna da bih dobio drugu šansu.
Izvinjavam se ako spamujem i nikada više neću ni pomisliti da napravim novi nalog niti da prekršim pravilo 1.4. Još jednom ti vam se iskreno izvinjavam za sve što sam učinio. Nadam se da ću dobiti priliku da se vratim na server.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom