Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Licna biografija | Petko Armanii | 73819

Rejected
Status
Not open for further replies.

Tinolino

Player
Player
Ime: Petko
Pol: Muški
Starost: 22
Rasa: Belac
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Los Angeles
Otac: Manolo Pitt
Majka: Jana Lanez
Pol: Muški
Težina: 74 kg
Visina: 185cm
Boja očiju: svetlo zelene
Boja kose: Bela
Tetovaže: Leva desna ruka, leva desna noga, leđa, grudi, stomak
Prednosti: Veoma snalaziv, spretan, brz.
Slabost: nema

Životna priča: 200+ reči

Zovem se Petko. Rođen sam u porodici u kojoj su snalažljivost i brzina bile vrline koje se prenose s kolena na koleno. Moj otac Manolo, čovek oštra uma i hladne glave, i majka Jana, tiha ali čvrsta ruka iza svakog pametnog plana, oblikovali su me u osobu koja ne odustaje lako.

Od malih nogu pokazivao sam sklonost ka rešavanju problema, često tamo gde drugi nisu ni primećivali da postoji rešenje. Brzina razmišljanja, spretne ruke i miran izraz lica učinili su me osobom od poverenja u mnogim nezgodnim situacijama. Neki bi rekli da imam "kriminalistički um" – ne zato što činim zlo, već zato što razumem kako funkcioniše.

Završio sam osnovno i srednje obrazovanje sa odličnim uspehom, ali pravo znanje stekao sam na ulici, kroz život i ljude. Ne bežim od izazova, već ih posmatram kao priliku da se dokažem. Snalažljiv sam, brz na nogama i još brži u glavi. Ako postoji put – naći ću ga. Ako ne postoji – napraviću ga.

Ishodi:
1. Petko može pružiti prvu pomoć, koristi radio za komunikaciju, popravlja auto, pljačka nekoga, pretraži nekoga ili vezati bez obzira na stranu, vuče nekoga, podići oružije sa poda držaći revolver ili tejzer u ruci.
2. Petko može ići 1v2( zbog svojih spretnih sposobnosti i brzine)
3. Petko može polomiti kamericu sa /me /do /try komandama.
4. Petko može da koristi legalno i ilegalno oružije (xxx)
5. Petko može da vozi bilo koje vozilo off-road do 60km/h ( zbog svoje veštine vožnje)
6. Petko može da koristi svo oružije kao što je heavy sniper, light machine gun ( zbog svoje snage i veštine)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom