Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
42503
Players nickname
Marko Romanov
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Apr 6, 2025
Time
00:00
Proofs
///

Marko Keksic

Player
Player
Postovana Administracijo,

dobio sam lider blacklistu prije godinu dana,u tom periodu sve do sad imao sam priliku da sebe ispitam u cemu je problem i zapravo sta sam uradio.
Nakon ovolikog perioda koji je prosao istinski mi je zao sto sam u poziciji da ne mogu biti lider ili admin,sto bih jako zelio u ovom trenutku.

LSPD sam vodio sa uspjesna 2 mandata gdje je bilo 180+ clanova te time sam pokazao da sam sposoban za poziciju lidera i da ljudima zapravo pokazem kako treba izgledati timski rad i vodjenje jedne organizacije poput LSPD-a na serveru.

Ovime ne zelim da kazem da ja nisam kriv ili osporim to da sam bez razloga kaznjen,sto i nisam,imao sam krive postupke za koje sam svjestan sada da u datom trenutku ispravni bili nisu,zao mi je i zelim to da ispravim.

Zelim ponovo da Vam dokazem da se covjek moze promjenit i da moze krenuti ispocetka.

Samim time Vas molim da moj zahtjev uzmete u obzir i zamolio bih Vas za jos jednu priliku.

S postovanjem,

Marko Romanov

Status
Not open for further replies.
Top Bottom