Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
7692
Players nickname
Tony Weis
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Apr 22, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/Phy374B

Tony Inyahead

Player
Player
Pozdrav,
Dobio sam ban za GP 1.1 , 1.2 i 1.4 22.04.2025 te bi želio da objasnim kako je došlo do toga i zbog čega.
Prošle godine zbog privatnih stvari nisam imao toliko vremena da igram i prestao sam bio na par mjeseci dok neke stvari nisam rjesio
da bi u Jan mjesecu usao i vidjeo da mi je neko usao na acc i sve stvari prodao ili ko zna sta je vec uradio s njima te sam napisao zalbu na forumu za to
A gp 1.4 sam prekrsio nakon mjesec dana poslije toga iskreno nez ni ja zasto, usao sam napravio nalog i izasao i vise nikad nisam ni usao na njega sto mozete vidjet i u logovima.
Na ovom projektu igram od kako je server otvoren i nikada nisam bio osoba koja je krsila neka pravila servera sto se moze i vidjeti u logovima i na Forum nalogu.
Zelio bi ako je moguce da dobijem Unban na main nalogu 7692. Posto smatram da nisam kriv za GP 1.1 I 1.2 na nalogu sam imao 2FA aktiviran i nikada nisam davao nekom svoje podatke. Za 1.4 jesam kriv i iskreno kao što sam i rekao ne znam zašto sam ga i napravio taj nalog. Žao mi je što je došlo do toga i nadam se da ćete mi dati Unabn. Hvala na odvojenom vremenu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom