Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
28541
Players nickname
Billy Shamann
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Apr 15, 2024
Time
00:00
Proofs
X

Perun

Player
Player
Pozdrav Administracijo.. Zahtevao sam perma ban pre tacno godinu dana, koji dan jace.. Mislim da je bilo oko 15og aprila 24te godine.. Zahtevao isto i na twinku Roki Sindikato ID: 32157.. Jako mi je zao sto sam to utradio bez ikakvog razloga, jer nisam znao da necu moci nikada da se vratim, mislio sam da kada sam trazis, da isto mozes posle i da se vratis.. Ali sam tek posle skapirao da nije tako i jako mi je zao.. Molio bih te Mujo ako bi mi dao drugu sansu.. Igrac sam koji generalno je igrao po svim pravilima.. Imam 90+ godina u gradu... Nemam dokaz o banu jer sam promenio i kom i sve slike su mi nestale, nemam vise vise ni taj discord, jer ipak je godinu dana proslo, a discord mi nije ni za sta drugo sluzio sem za grand, tako da cu napraviti ako mi date unban.. Pa eto molio bih te Mujo ako zelis i imas razumevanja za mene daj jos jednu sansu.. Drugari su mi poslali da ste davali u poslednje vreme unbane za te stvari, pa reko da probam i ja da vratim.. Na osnovu ovoga sam sam vam se opet i javio.
Approved - Ban za sam zahtjevao I Zoki Roki
Approved - Ban za sam zahtevao | Nikola Armani
Approved - Sam Zahtevao | Nico Salamanca
Reviewed - Ban za Sam zahtevao | Alen Sikter
Approved - Sam zathjevao | Denza Washington
Reviewed - Unban Appeal Sam Zahtevao | Denza Washington
Approved - Sam Zahtevao I Walter Willson
Approved - Sam zahtevao | Fico Moncler

Top Bottom