Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Leader za LifeInvader I Milos Borge

randomlik

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Miloš
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-8h
5. Vaš Discord: kruska8703
6. Vaše ingame ime: Milos Borge
7. Vaš ID: 4856

Dodatne informacije

1. Lider za LifeInvader
2. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Iako do sada nisam imao priliku da budem lider, oduvek sam imao želju da se oprobam u toj ulozi. Smatram da posedujem dobar osećaj za organizaciju, komunikaciju i vođenje tima, i voleo bih da dokažem svoje sposobnosti kroz ovu priliku.
2.2 LifeInvader mi je oduvek bio najdraža organizacija, volim sve što ona predstavlja, kao i posao koji se obavlja unutar nje. Posebno uživam u kreativnom delu posla i u mogućnosti da komuniciram sa celokupnom zajednicom.
2.3 Imam značajno iskustvo u radu u LifeInvaderu, dugo sam član i veoma sam upoznat sa svim funkcijama i sistemima unutar organizacije. Verujem da imam znanja i sposobnosti da vodim ovaj tim na pravi način.
2.4 Možda i najvažniji razlog zašto želim da budem lider jeste moj širok uvid u sve IC događaje na serveru. Smatram da bih mogao da organizujem raznovrsne evente koji bi okupili ljude, dodatno ih povezali i omogućili im kvalitetnu zabavu.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
3.1 Uveo bih više aplikacija i događaja koji bi povećali aktivnost unutar organizacije. Trudio bih se da LifeInvader bude prisutan u svakodnevnom RP-u.
3.2 Formirao bih tim aktivnih članova koji bi redovno pisali oglase i pratili situaciju na terenu. Takođe, imao bih i HC tim koji bi se bavio organizacijom, nadgledanjem rada zaposlenih i razvojem svakog člana.
3.3 Reportaže su po meni ključne za kvalitetan RolePlay. Formirao bih poseban tim koji bi se isključivo bavio time, sa ciljem da svaka priča bude zanimljiva, autentična i detaljna.
3.4 Članci su takođe veoma važni, pa bih redovno motivisao članove da pišu. Za uložen trud sledile bi i nagrade u vidu bonusa, cenim zalaganje i uvek nagradim one koji se ističu.
3.5 Kada je reč o zapošljavanju u LifeInvader, trudio bih se da svaki novi član bude temeljno proveravan pre zapošljavanja. Ne bih gledao samo broj oglasa, već i način rada, zalaganje i ponašanje u RP-u.
3.6 Kada su u pitanju Talent Show i slični događaji, potrudio bih se maksimalno da sve bude vrhunski organizovano sa ciljem da svi uživaju, a da RP ostane na visokom nivou.

Hvala na čitanju moje prijave i srećno svim kandidatima!

Top Bottom