1. Vaše ime IRL: Maid
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona:( GMT +1)
4. Prosjek online po danu: 3-6H
5. Vaš Discord: atvmaid
6. Vaše ingame ime: Maksi Bolo
7. Vaš ID: 60988
1. Dodatne informacije:Lider za LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1. Biti lider mi je uvijek bio san, a pogotovo biti lider LSPD-a zato što sam oduvijek volio LSPD i mislim da sam vise nego dobar da budem na toj poziciji lidera organizacije kao LSPD
2.2. Poznajem dosta ljudi koji bi dosli samnom i pomogli mi da ovu organizaciju drzim sto bolje i sto profesionalnije
2.3. - Kao treću stvar želim reći da mislim da se od LSPDa kao organizacije može napraviti savršen RP, zbog toga bih teo biti lider kako bih Rp što više koristio i poboljšavao.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
3.1. Postojale bi taktike i za akcije kao za talacke, Banku, Podmornicu, itd... koje bi takoder bile spomenute na obuci kako bih imali što bolje rezultate na samim akcijama.
3.2. Primetio sam da dosta lidera neobraca paznju da li clanovi poseduju zdravstvena osiguranja i dozvole za oruzje, zbog toga bih se pobrinuo za to da budu provereni minimum jednom nedeljno.
3.3. Pokusacemo sto bolje nauciti nase zaposlene pravila grada da ne bi bilo nikad nikakvih propusta, zeleo bi ih obuciti sto vise uz pomoc primera koji se mogu desiti i sa kojima ce se najverovatnije suociti
3.4. Zelimo sagraditi sto bolji odnos sa drugim organizacijama kako bi smo kao state bili jaci i profesionalniji
3.5. - Aktivni clanovi dobijali bi posebne nagrade kako bi ostali aktivni.
3.6. Organizovao bih nedeljne sastanke za sva pitanja u vezi org
3.7 Imali bi smo specijalne jedinice koje bi isli po nekim naseljenijim delovima grada i delovima u kojima je kriminal povisen
Rankovi:
23.Nacelnik Policije
22.Zmenik Nacelnika
21.Asistent Nacelnika
20.Direktor policije
19.Komandir
18.Kapetan stanice
17.Narednik
16.Komandir PJP-a
15.Komandir Detektiva
14.Zamenik Komandira PJP-a
13.Zamenik Komandir Detektiva
12.Supervizor
11.Stariji Detektiv
10.Mladji Detektiv
9.PJP Porucnik
8.PJP Pod Porucnik
7.PJP Operativac
6.Stariji Policajac
5.Policajac
4.Mladji Policaja
3.Saobracajac
2.Policajac na obuci
1.Suspend
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona:( GMT +1)
4. Prosjek online po danu: 3-6H
5. Vaš Discord: atvmaid
6. Vaše ingame ime: Maksi Bolo
7. Vaš ID: 60988
1. Dodatne informacije:Lider za LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1. Biti lider mi je uvijek bio san, a pogotovo biti lider LSPD-a zato što sam oduvijek volio LSPD i mislim da sam vise nego dobar da budem na toj poziciji lidera organizacije kao LSPD
2.2. Poznajem dosta ljudi koji bi dosli samnom i pomogli mi da ovu organizaciju drzim sto bolje i sto profesionalnije
2.3. - Kao treću stvar želim reći da mislim da se od LSPDa kao organizacije može napraviti savršen RP, zbog toga bih teo biti lider kako bih Rp što više koristio i poboljšavao.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
3.1. Postojale bi taktike i za akcije kao za talacke, Banku, Podmornicu, itd... koje bi takoder bile spomenute na obuci kako bih imali što bolje rezultate na samim akcijama.
3.2. Primetio sam da dosta lidera neobraca paznju da li clanovi poseduju zdravstvena osiguranja i dozvole za oruzje, zbog toga bih se pobrinuo za to da budu provereni minimum jednom nedeljno.
3.3. Pokusacemo sto bolje nauciti nase zaposlene pravila grada da ne bi bilo nikad nikakvih propusta, zeleo bi ih obuciti sto vise uz pomoc primera koji se mogu desiti i sa kojima ce se najverovatnije suociti
3.4. Zelimo sagraditi sto bolji odnos sa drugim organizacijama kako bi smo kao state bili jaci i profesionalniji
3.5. - Aktivni clanovi dobijali bi posebne nagrade kako bi ostali aktivni.
3.6. Organizovao bih nedeljne sastanke za sva pitanja u vezi org
3.7 Imali bi smo specijalne jedinice koje bi isli po nekim naseljenijim delovima grada i delovima u kojima je kriminal povisen
Rankovi:
23.Nacelnik Policije
22.Zmenik Nacelnika
21.Asistent Nacelnika
20.Direktor policije
19.Komandir
18.Kapetan stanice
17.Narednik
16.Komandir PJP-a
15.Komandir Detektiva
14.Zamenik Komandira PJP-a
13.Zamenik Komandir Detektiva