Informacije
1. Vaše ime IRL: Ognjen
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 5-6 h
5. Vaš Discord: ognjen_loco
6. Vaše ingame ime: Ognjen Loco
7. Vaš ID: 18183
Dodatne informacije
1. Lider za: Los Santos Police Department (LSPD)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Za mene je LSPD oduvek bila ozbiljna organizacija sa puno neiskorišćenog potencijala gde bi ja pokušao da iskoristim tu prednost. Smatram da sam pravi covek koji ce uvesti red u ovu organizaciju jer imam iskustva u vodjenju. Vodio sam mnogo jedinica i bio sam nadređen da pratim rad cele organizacija gde sam stekao mnoge prijatelje i kolege koje mogu da potvrde moje sposobnosti.
-Potrudiću se da podignem roleplay cele organizacije na drugi nivo. Postojao bi sistem rankova koji bi određeni ljudi iz HC delili ljudima koji su se trudili i zaradili taj rank. Postojali bi kriterijumi za ulazak u organizaciju kako bi smanjili mogućnost kršenja pravila od strane LSPD-a!
-Imam iskusan HC tim koji će uz mene voditi ovu organizaciju kako priliči. Kod mene će svi krenuti ispočetka što bi značilo da bi svaki novi član dobio početni rank policajac na obuci!
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Saradnja sa drugim organizacijama:
• FIB- saradnja specijalne jedinice FIB-a UAT i SAJ tima gde bi radili organizovana hapšenja velikih kriminalaca traženih od strane države, pomagali da racije budu uspešne, išli na razne akcije sa UAT-om kao i prikupljanje dokaza sa našim UKP timom.
• SAHP- išli bi na to da saradnja sa SAHP-om bude takva da kada bi SAHP-u trebala pomoć oko patroliranja na području autoputa takođe uzajmna pomoć kada bi nama trebale dodatne patrole u gradu.
• EMS- redovno provere zdravlja naših zaposlenika kao i kontrole kod doktora u slučaju nekog oboljenja. Kada bi nam bila potrebna dodatna energija u borbi protiv kriminalaca doneli bi nam ampule adrenalina koje bi nam ubrizgali radi bojih motornih sposbodnosti.Naravno da bi mi njima pomogali kada bi EMS vršio regrtaciju i ako dodje do korumpiranosti njihovih zaposlenika.
• GOV- govermentu bi odobrili redovno kontrolu naših zaposlenih njihovim UK timom gde bi smanjili stopu korumpiranosti naših zaposlenih. Sarađivali bi sa guvernerom gde bi im pomogali da popune državni budzet.
• NG- pomagali bi im u bezbednom prenosu oružja i municije koja je neophodna kao i našoje organizaciji tako i drugim organizacijama.
-Specijalna Antiteroristička Jedinica (S.A.J)
‣Specijalna jedinica u koju bi mogli da uđu ljudi sa posebnim sposobnostima. S.A.J bi bio primer najelitnije jedinice u celom state-u gde bi se isticao u svim akcijama.
‣Kriterijum za ulazak u S.A.J:
1. Odlična fizička sprema
2. Posebna želja za timskim radom
3. Iskustvo
4. Visoki nivo sposobnosti korišćenja oružja
-Uprava Kriminalističke Policije (UKP)
‣Jedinica koja ide undercover prikuplja dokaza kriminalaca koji rade prodaju ilegalnih supstanci, oružja, municije i predmeta.
‣Kriterijum za ulazak u UKP:
1. Iskustvo i znanje u prikupljanju dokaza
2. Pronalaženje plantaža kanabisa
3. Iskustvo u dobijanju poverenja kriminalca
-Kriterijum za ulazak u LSPD:
1.Minimalno 10 godina
2. Čist dosije
3. Čiste šake i lice od tetovaža
4. Poznavanje pravila grada
5. Trud i želja za radom
6. Želja za učenjem od iskusnih kolega
7. Poštovanje svih kolega nezavisno koji su čin
8. Posedovanje vozačke dozvole, dozvole za nošenje oružja , zdravstveno osiguranje i vojna legitimacija.
-Kodovi
10-1-Povratak u bazu svih zaposlenih po naredbi upravnog osoblja
10-2-Negativno
10-3-Prekid svake komunikacije na radiju
10-4-Potvrdno/primljeno
10-5-Ponoviti poslednji prenos
10-6-Zanemariti poslednji prenos
10-7-Odlazak na pauzu
10-8-Povratak sa pauze
10-9-Ranjen drzavni sluzbenik
10-10-Akitivna pucnjava u toku
10-11-Pljacka u toku
10-14-Oblacenje specijalne uniforme
10-20-Trenutna lokacija
10-22-Trenutna pozicija svih aktivnih patrola
10-33-Hitno potrebno pojacanje
10-35-Ranjen gradjanin
10-99-Situacija zavrsena
10-95- Prevoz lica do zatvora
10-55- Zaustavljeno vozilo
10-57-VIKTOR-Potera za vozilom
10-57- FOKSTORT-Potera za pesakom
Status 1-prijava duznosti
Status 2-odjava duznosti
Kod A-pad igre
Kod B-cujem te u glavi (U+F8)
HIGH COMMAND
30 Nacelnik
29 Zamenik Nacelnika
28 Direktor Policije
27 Assistent Nacelnika
26 Komadant S.A.J
25 Komandir Stanice
HIGH STAFF
24 Head of Department
23 Zamenik Komadanta S.A.J
22 Supervizor
21 Deputy Head of Department
20 Glavni Instruktor
19 S.A.J field komandir
18 Instruktor
17 S.A.J sniper tim
16 UKP glavni inspektor
15 S.A.J field agent
14 UKP inspektor
13 Glavni Pilot
12 S.A.J operativac
11 UKP operativac
10 Pilot
9 S.A.J na obuci
8 UKP na obuci
7 Visi Policajac
6 Policajac
5 Mladji Policajac
4 Pauk Servis
3 Policajac na obuci
2 Suspend 24h
1 Suspend 12h
1. Vaše ime IRL: Ognjen
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 5-6 h
5. Vaš Discord: ognjen_loco
6. Vaše ingame ime: Ognjen Loco
7. Vaš ID: 18183
Dodatne informacije
1. Lider za: Los Santos Police Department (LSPD)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Za mene je LSPD oduvek bila ozbiljna organizacija sa puno neiskorišćenog potencijala gde bi ja pokušao da iskoristim tu prednost. Smatram da sam pravi covek koji ce uvesti red u ovu organizaciju jer imam iskustva u vodjenju. Vodio sam mnogo jedinica i bio sam nadređen da pratim rad cele organizacija gde sam stekao mnoge prijatelje i kolege koje mogu da potvrde moje sposobnosti.
-Potrudiću se da podignem roleplay cele organizacije na drugi nivo. Postojao bi sistem rankova koji bi određeni ljudi iz HC delili ljudima koji su se trudili i zaradili taj rank. Postojali bi kriterijumi za ulazak u organizaciju kako bi smanjili mogućnost kršenja pravila od strane LSPD-a!
-Imam iskusan HC tim koji će uz mene voditi ovu organizaciju kako priliči. Kod mene će svi krenuti ispočetka što bi značilo da bi svaki novi član dobio početni rank policajac na obuci!
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Saradnja sa drugim organizacijama:
• FIB- saradnja specijalne jedinice FIB-a UAT i SAJ tima gde bi radili organizovana hapšenja velikih kriminalaca traženih od strane države, pomagali da racije budu uspešne, išli na razne akcije sa UAT-om kao i prikupljanje dokaza sa našim UKP timom.
• SAHP- išli bi na to da saradnja sa SAHP-om bude takva da kada bi SAHP-u trebala pomoć oko patroliranja na području autoputa takođe uzajmna pomoć kada bi nama trebale dodatne patrole u gradu.
• EMS- redovno provere zdravlja naših zaposlenika kao i kontrole kod doktora u slučaju nekog oboljenja. Kada bi nam bila potrebna dodatna energija u borbi protiv kriminalaca doneli bi nam ampule adrenalina koje bi nam ubrizgali radi bojih motornih sposbodnosti.Naravno da bi mi njima pomogali kada bi EMS vršio regrtaciju i ako dodje do korumpiranosti njihovih zaposlenika.
• GOV- govermentu bi odobrili redovno kontrolu naših zaposlenih njihovim UK timom gde bi smanjili stopu korumpiranosti naših zaposlenih. Sarađivali bi sa guvernerom gde bi im pomogali da popune državni budzet.
• NG- pomagali bi im u bezbednom prenosu oružja i municije koja je neophodna kao i našoje organizaciji tako i drugim organizacijama.
-Specijalna Antiteroristička Jedinica (S.A.J)
‣Specijalna jedinica u koju bi mogli da uđu ljudi sa posebnim sposobnostima. S.A.J bi bio primer najelitnije jedinice u celom state-u gde bi se isticao u svim akcijama.
‣Kriterijum za ulazak u S.A.J:
1. Odlična fizička sprema
2. Posebna želja za timskim radom
3. Iskustvo
4. Visoki nivo sposobnosti korišćenja oružja
-Uprava Kriminalističke Policije (UKP)
‣Jedinica koja ide undercover prikuplja dokaza kriminalaca koji rade prodaju ilegalnih supstanci, oružja, municije i predmeta.
‣Kriterijum za ulazak u UKP:
1. Iskustvo i znanje u prikupljanju dokaza
2. Pronalaženje plantaža kanabisa
3. Iskustvo u dobijanju poverenja kriminalca
-Kriterijum za ulazak u LSPD:
1.Minimalno 10 godina
2. Čist dosije
3. Čiste šake i lice od tetovaža
4. Poznavanje pravila grada
5. Trud i želja za radom
6. Želja za učenjem od iskusnih kolega
7. Poštovanje svih kolega nezavisno koji su čin
8. Posedovanje vozačke dozvole, dozvole za nošenje oružja , zdravstveno osiguranje i vojna legitimacija.
-Kodovi
10-1-Povratak u bazu svih zaposlenih po naredbi upravnog osoblja
10-2-Negativno
10-3-Prekid svake komunikacije na radiju
10-4-Potvrdno/primljeno
10-5-Ponoviti poslednji prenos
10-6-Zanemariti poslednji prenos
10-7-Odlazak na pauzu
10-8-Povratak sa pauze
10-9-Ranjen drzavni sluzbenik
10-10-Akitivna pucnjava u toku
10-11-Pljacka u toku