Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za Los Santos Vagos | Gavrilo Saintt

Gavrilo Saintt

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Gavrilo
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 3+ sati
5. Vaš Discord: gavrilo0
6. Vaše ingame ime: Gavrilo Saintt
7. Vaš ID: 29936

Dodatne informacije

1. Lider za..... Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 -
Zeleo bi da budem lider Los Santos Vagosa jer sam oduvek hteo da budem lider neke kriminalne organizacije te sam vec imao aplikacije za families i ballase do duse imao sam probleme u grandu gde sam prekrsio pravilo MK i onda nisam mogao ali do sada uopste posle toga nisam krsio pravila.
2.2 - Drugi razlog bi bio to jer sam dugo bio u Vagosima ing i hteo bih da se oprobam kao lider, mislim da vagosi takodje imaju najbolji hq i da imaju dosta potencijala, ja kao lider bi doveo Los Santos Vagos organizaciju na sam vrh svih kriminalnih organizacija, te bi imali vrlo dobar turf team i stalno bi bili aktivni.
2.3 - Treci razlog kao poslednji je da znam sva pravila i dosta sam bio u crime pa znam kako bih vodio i sta bi radio te tu nebi bilo nikakvih problema.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Moj savet za pobosljanje RolePlay-a u organizaciji je da bi stalno imali akcije, od akcije bi bile: Pljacka prodavnice 24/7, prodavnice oruzija, talackih situacija, tajnih radnji, pomorskih bitaka i FZ radiova, od akcija koje bi isto radili bi bili kradja kamiona iz NG i dnevno robanje. Za grafite bi napravio poseban grafiti team u kom bi bili iskusni i lojalni igraci koji bi se zalagali da uvek imamo sto vise grafita, za ulice sto bi se reklo uvek bi jedan iskusan lojalan bandi isao sa njima da ne prave noviji clanovi nikakve greske. Za ispitivanje bi bio jako strog, minimum IC godina je 7 a OCC 12, moji zamenici i eventualno 11 bi mogli da ispituju jer ne zelim da mi u bandu ulaze svakakvi ljudi koji ne znaju nikakva pravila. U mojoj bandi nebi bilo preko veze ili da se plati da se bude veci rank, sve mora da se zasluzi. Oko Turfa bi se isto posvetio, imao bi pun turf team koj bi ja licno pregledao i izabrao od svih kandidata koji su tu a turf team lider bi bio neko sa dosta iskustva.

Ovo bi bili rankovi:

1. Rookie
2. New boy
3. Ghetto Kid
4. Street Robber
5. Graffiti Team
6. Loyal
7. Yellow Wasp
8. Gangster
9. Turfer
10. OG
11. Yellow Captain
12. Capo
13. Boss

Hvala na citanju aplikacije i srecno svim ostalim kandidatima!!!
- Gavrilo Saintt

Top Bottom