Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
59646
Players nickname
Ando Tsuji
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Apr 28, 2025
Time
12:47
Proofs
https://imgur.com/a/qQEmqHI

And00000

Player
Player
Dragi Administratori

Dobio sam blacklistu za vredjanje projekta tako sto mi je drug usao na acc i posovao ja se stvarno izvinjavam zobg njkega iu zbog mene imam dokaz id od igraca je 64000 molim vas daj te mi jos 1 sansu.Stvarno hocu da nastavim da radim biznis i koji sam i da komunicram sa mojim drugarima preko radia kao sto sam od kas sam dobio komp igram ga svaki dan po 5 sato na dan imam od avgusta 2024 1600+ sati sampo na vasem projektu sad bi bas voleo da se vratim i da vidim Approve kad udjem na forum jako sam bio dobar sa drugim igracima i tako bih i nastavio da mi da te jos 1 sansu,Ja vas sad molim iz srca za tu jednu sansu koja ce me vratiti na projektak Hvala

(objašnjenje)
Dobio sam blacklistu za vradjanje projekta ja uvek imam upaljen share kad moji drugari ne igraju grand Grand rp ali bas uvek i jednom kad je moj drug koji je isto dobio black listu samo je video moju sifru i usao na acc zato sto je njegov bio na bl i psovao je sve sto je stigo ja mislim da se tako desilo ne znam stvarno I voleo bih novu sansu video sam da su bas puno njih dobili za unblscklistu za admina,leadera,i tako i ja bih sad voleo da se pridruzim ekipi kao sto sam

Hvala na potrosenom vremenu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom