Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
45548
Players nickname
Christos Rubiroza
Administrators nickname
Aldin Verstapen
Date
Dec 21, 2024
Time
00:00
Proofs
/

Christos Azoribur

Player
Player
Poštovani Grand RP administratori, Ovim putem želim da podnesem apelaciju na odluku o blacklisti koja mi je izrečena zbog vređanja projekta. Pre svega, želim da izrazim iskreno izvinjenje zbog svojih postupaka i reči koje su dovele do ove situacije. Svestan sam da su moje reči bile neprimerene i da su prešle granicu dozvoljenog ponašanja na serveru. Nema opravdanja za to, i potpuno razumem da je ovakvo ponašanje u suprotnosti sa pravilima i vrednostima koje Grand RP gaji. U tom trenutku sam postupio ishitreno, pod emocijama, i duboko žalim zbog toga. Grand RP je zajednica kojoj sam posvetio mnogo vremena i u kojoj sam stekao prijatelje i nezaboravna iskustva. Iskreno mi je žao što sam svojim ponašanjem doveo sebe u ovu situaciju, ali isto tako želim da se iskreno promenim i pokažem da mogu biti odgovoran i pozitivan član zajednice. Molim vas da razmotrite moju apelaciju i eventualno mi pružite drugu šansu. Spreman sam da prihvatim sve dodatne uslove koje postavite i da dokažem da mogu igrati u skladu sa pravilima i u duhu zajednice. Zahvaljujem se na vremenu i razumevanju. S poštovanjem, vas Christos Rubiroza. Molio bih ovaj apeal da pregleda admin Aldin Verstapen jer je on upoznat sa mojom situacijom. Pristajem na Money Wipe naravno.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom