Poštovani Grand RP administratori, Ovim putem želim da podnesem apelaciju na odluku o blacklisti koja mi je izrečena zbog vređanja projekta. Pre svega, želim da izrazim iskreno izvinjenje zbog svojih postupaka i reči koje su dovele do ove situacije. Svestan sam da su moje reči bile neprimerene i da su prešle granicu dozvoljenog ponašanja na serveru. Nema opravdanja za to, i potpuno razumem da je ovakvo ponašanje u suprotnosti sa pravilima i vrednostima koje Grand RP gaji. U tom trenutku sam postupio ishitreno, pod emocijama, i duboko žalim zbog toga. Grand RP je zajednica kojoj sam posvetio mnogo vremena i u kojoj sam stekao prijatelje i nezaboravna iskustva. Iskreno mi je žao što sam svojim ponašanjem doveo sebe u ovu situaciju, ali isto tako želim da se iskreno promenim i pokažem da mogu biti odgovoran i pozitivan član zajednice. Molim vas da razmotrite moju apelaciju i eventualno mi pružite drugu šansu. Spreman sam da prihvatim sve dodatne uslove koje postavite i da dokažem da mogu igrati u skladu sa pravilima i u duhu zajednice. Zahvaljujem se na vremenu i razumevanju. S poštovanjem, vas Christos Rubiroza. Molio bih ovaj apeal da pregleda admin Aldin Verstapen jer je on upoznat sa mojom situacijom. Pristajem na Money Wipe naravno.