Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved MG, Pravilo Događaja 1.2| | Profa Silnii

Status
Not open for further replies.
Your ID
377
Players nickname
Smajser Nikolay
Administrators nickname
Profa Silnii
Date
Apr 29, 2025
Time
23:44
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1011868/#post-3536909

SmajserOg

Player
Player
1. Smatram da je admin krivo zakljucio zalbu zato sto sam isao na OOC event dok sam pricao na diskord.
2. Dobijam za MG kako admin kaze Pricate na diskord dok je RP situacija u toku.
3. Na videu se vidi da njih 5 puca i ubija nas prije eventa ali admin kaznjava samo jednog igraca ID 75397.

4. Zelio bih da Curator za Neformalne Organizacije ponovno pregleda zalbu.

Hvala mislim da sada valja format ako sam siguran.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Prihvaceno

ID 74321 puca al se ne vidi na sta i ja nemam dokaze da je tada pucao na osobu - Nedovoljno dokaza
ID 74427 bit ce kaznjen
ID 75397 je vec kaznjen
ID 74892 bit ce kaznjen

Petog igraca ne vidim jedino ovo na pocetku sto radi speedboost ako on puca to se jasno ne vidi samim time kaznu ne moze dobiti

Ovaj put radi situacije cu vama skinut MG , al ubuduce da znate da prije eventa mozete komentarisat sve oko eventa okej , al ko koga puca , skidanje pancira isl , to je sve van OOC dimenzije davanje tog infa ili primanje na discordu je MG

Administratoru ce biti skrenuta paznja za losiji pregled zalbe
POV jes malo specifican desava se sve od jednom al 1 kazna samo je veliki propust jer se jasno vidi da njih vise puca

Takodje cuo sam da je receno " Admin speca " provjerit cu i to ko je bio tu i zasto nije kaznio i njemu ce takodje biti skrenuta paznja

Status
Not open for further replies.
Top Bottom