Informacije
1. Vaše ime IRL: Aleksandar
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): od 18:00 do 4:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5h
6. Vaš Discord: dzodan
7. Vaše ingame ime: Aca Escobar
8. Vaš ID: 68823
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
1.0: Zelim postati admin jer mislim da sam dovoljno sposoban za taj posao, to jest da imam dovoljno in game iskustva i jer bih voleo da se oprobam u necemu novom i zahtevnijem.
2. Koje su vaše prednosti?
2.O: Imam dosta strpljenja, komunikativan sam, volim da se posvetim onome sto radim i voljan sam da ucim.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
3.O: Mozda bih kao manu stavio iskrenost koliko god to ljudi gledali kao prednost u nekim situacijama zna biti i mana.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
4.O: Apsolutno sam spreman i svesno se upustam u te vode.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
5.O: Nemam ih, al i da ih imam apsolutno bih bio spreman.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
6.0: Srednja skola ali i ne tolko jer je ove godine zavrsavam.
1. Vaše ime IRL: Aleksandar
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): od 18:00 do 4:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5h
6. Vaš Discord: dzodan
7. Vaše ingame ime: Aca Escobar
8. Vaš ID: 68823
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
1.0: Zelim postati admin jer mislim da sam dovoljno sposoban za taj posao, to jest da imam dovoljno in game iskustva i jer bih voleo da se oprobam u necemu novom i zahtevnijem.
2. Koje su vaše prednosti?
2.O: Imam dosta strpljenja, komunikativan sam, volim da se posvetim onome sto radim i voljan sam da ucim.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
3.O: Mozda bih kao manu stavio iskrenost koliko god to ljudi gledali kao prednost u nekim situacijama zna biti i mana.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
4.O: Apsolutno sam spreman i svesno se upustam u te vode.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
5.O: Nemam ih, al i da ih imam apsolutno bih bio spreman.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
6.0: Srednja skola ali i ne tolko jer je ove godine zavrsavam.